Haberler

Sömestr Tatili İş Sanat'ın Çocuk Etkinlikleriyle Renkleniyor

Güncelleme:

İş Sanat, minik sanatseverleri 02 Şubat'ta Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'e, 09 Şubat'ta ise Çocuklar İçin Öylesine Bir Dinleti'ye bekliyor.

İş Sanat, şubat ayında iki özel çocuk etkinliğiyle sömestre giren minik sanatseverlerin tatilini renklendiriyor. Sömestr tatilinde İş Sanat'ta çocuklar için gerçekleştirilen ilk etkinlik Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler müzikali. Grimm Kardeşlerin klasikleşen masalı Yavuz Pekman uyarlaması ile yönetmen Işıl Kasapoğlu'nun gözünden farklı bir müzikale dönüşüyor.

Dördüncü yılında da izleyicilerden yoğun ilgi gören müzikalde Pamela Spence kötü kraliçeyi canlandırırken, Semaver Kumpanya'dan tanıdığımız Merve Dizdar, Pamuk Prenses rolüyle karşımıza çıkıyor. Ünlü oyuncu Serkan Keskin ise Pamuk Prenses'in cücelerinden yaşlı ve huysuz cüce rolünde izleyiciyi güldürüyor.

"Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" yenilikçi yorumuyla küçüklerin hayal dünyasını zenginleştirirken, büyüklere de özlediği duyguları yeniden yaşama fırsatı sunuyor. İş Sanat, minik sanatseverleri, 2 Şubat Pazar günü bu müzikli serüvene bekliyor.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler gösterisinin hemen ardından, Türkiye'nin birçok şehrinde 200'den fazla temsil gerçekleştiren "Öylesine Bir Dinleti" adlı müzikal oyunun minik sanatseverler için uyarlanan versiyonu "Çocuklar İçin Öylesine Bir Dinleti" sömestr tatilinde bir kez daha İş Sanat'ta sahneleniyor.

İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik yazılan oyun çocukların tiyatro, opera, bale ve klasik müzik gibi sanatın farklı dallarıyla tanışmalarını ve hoşça vakit geçirmelerini amaçlıyor. Murat Göksu'nun yazıp yönettiği oyuna Ece Göksu piyanosuyla eşlik ediyor. Oyunda Nazlı Deniz Boran, Deniz Likos, Ahmet Baykara, Zafer Erdaş ve Gökhan Ürben rol alıyor.

Opera ve müzikallerden seçilen masallaştırılmış şarkılar ve aryaların miniklere teatral bir anlatımla sunulduğu "Çocuklar İçin Öylesine Bir Dinleti" 9 Şubat Pazar günü İş Sanat'ta sahnelenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pamela Spence Merve Dizdar Yavuz Pekman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title