Haberler

Sokak ortasında tartıştığı kişiyi defalarca bıçakladı

Güncelleme:

Ankara'nın Altındağ ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışmada bir şahıs önce defalarca bıçaklandı daha sonra ise darp edildi. Şahsın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Sakarya Mahallesi Plevne Caddesi üzerinde saat 01.00 sularındameydana gelen olayda, önce karı koca ve bir kadın grubu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Daha sonra taraflar arasında sözlü devam eden tartışmaya dahil olan erkek grubundan bir kişi tartıştıkları kadının kocasını vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

BIÇAKLAYAN ŞAHSI KOVALADI

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan ve kanlar içerisinde kalan vatandaş, yerden kalkarak kendini bıçaklayan şüpheliyi kovalamaya çalıştı. Bıçaklayan şüpheli koşarak olay yerinden uzaklaşırken yaralı vatandaş ise ileride bulunan bir otomobile zarar vermek için geri döndü. Otomobile zarar vermeye çalışan yaralı, otomobilin sahibi olduğu iddia edilen kişi tarafından aldığı darbeler ve aşırı kan kaybı sonucunda yol kenarına yığıldı.

"ADAMA NE OLACAKSA OLSUN"

Olay yerinden uzaklaşmak isteyen otomobilin sürücüsüne engel olmak isteyen yaralı şahsın eşine sürücünün yanındaki kişi ise "adama ne olacaksa olsun" diyerek acılı kadına bağırdı. Acılı kadın kanlar içerisinde yerde yatan kocasına koştu.

KIYAFETLERİNİ ÇIKARIP TAMPON YAPTI

Gözyaşları içerisinde ağır yaralanan kocasına seslenen kadının yardımına ise çevredeki vatandaşlar koştu. Çevredeki vatandaşlar yaralı şahsa ilk müdahalesini yaparken yaralının eşi ise kıyafetlerini çıkarıp şahsa tampon uyguladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, kaçan bıçaklı saldırganı yakalama çalışması başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Altındağ Ankara Haberler

500

Yorumlar (38)

sakıncalı:

18 yılda gelinen nokta Ülke bir tımarhaneye dönüştüve . . . ülke. . . . .

44
25
yanıtYanıtla
Gözü kara:

Senin gibi kültürsüs ne yedigini bilmeyen hormonlu hayvanlar cogaldi 18 yil önce insanlar acliktan agzini acamiyordu şimdi yaliniz cok geldi kuduruyonuz farkiniz bu

yanıt6
yanıt2
kurt:

18 yılda gelinen noktamı bugün 3 şehidimiz var belkide senin oyda vrdır şehidin kanında

yanıt13
yanıt23
Sinan:

GÖZÜ KARA sen hangi ülkede yaşıyorsun? Millet açlıktan kırılıyor.

yanıt11
yanıt15
mert:

eskiden dedem bizi bakıyordu oda istemeden. çakma müslüman dedem bizi bıraktı şimdi ise evde bir lokma yemek olmadan yaşamaya çalışyoruz. babam kredi borçları yüzünden aylık 1800-2000 arası maaş alıyor evdekilerin hepsi hasta . d biri yeşim ablam doğuştan beyin hasarlı desem yanlış olmaz ortalama 15 yaşında çocuğun aklı var diğer ablam ise 20 yaşında tımarhanelik hasta ama evde . d ben ise onların arasında kalmayıp kendimi delirmekten kurtaran şahıs anam allaha emanet yardım etmek isteyen vrsa yrd

yanıt0
yanıt0
ALİ AGA:

Saat gecenin 01. inde normal insanın gitmeyeceği yerde aile geziyor sonra bıçaklanıyor. O saatte sarhoş ve ayyaşlar gezer orda

18
43
yanıtYanıtla
MURATCAN:

Tabela damı yazıyor. Nereye gidip gitmeyeceği ile ilgili bilgi.

yanıt0
yanıt0
NAİM:

ya bi çık git sen de be ya!

yanıt0
yanıt0
123:

Tamam sen yüzyılın en efendi ve terbiyeli adamısın. Saat 8 olduğu zaman uyursun. Ama bir gün oğlun kızın oralarda gezer de başlarına aynı iş gelirse görürüz seni. O zaman da efeleniyor musun böyle !!Not: Empati yap desem ne yazdığımı anlamayacağı için böyle yazdım.

yanıt0
yanıt0
TÜRK:

Senin gibi geri kafalılar yüzünden zaten bu haldeyiz. Ortalık texsas olmuş insanlar 9 dan sonra dısarı çıkmaya korkar oldu .

yanıt1
yanıt0
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title