Haberler

Vakıfbank ortak yayında ne kadar bağış yaptı? Vakıfbank depreme ne kadar yardım yaptı?

Güncelleme:

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak için ATV, FOX Deniz Bayramoğlu, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8 'in 15 Şubat'taki ortak yayınında yardım kampanyası düzenlendi. Yayına Vakıfbank da bağlandı. Peki, Vakıfbank ortak yayında ne kadar bağış yaptı?

Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis'i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için Türkiye'nin tek yürek olacağı canlı yayın, aynı anda ekranlara geliyor. Yayına Vakıfbank da bağlandı. Peki, Vakıfbank ortak yayında ne kadar bağış yaptı?

VAKIFBANK ORTAK YAYINDA NE KADAR BAĞIŞ YAPTI?

Vakıfbank ortak yayında 12 Milyar TL bağış yaptı.

ORTAK YAYIN NEDİR?

Yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri depremzedelere destek olacak.

Çarşamba akşamı saat 20.00'de başlayacak "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV 8'in sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar, AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Deniz Bayramoğlu Kahramanmaraş Star Tv Show Tv Kanal D Kanal 7 Star Trt Tv8 Fox Atv Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title