Haberler

Neslihan Yargıcı kimdir? Neslihan Yargıcı kaç yaşında, nereli? Neslihan Yargıcı hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Neslihan Yargıcı'nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Neslihan Yargıcı kimdir? sorusu aratılıyor. Peki, Neslihan Yargıcı kimdir? Neslihan Yargıcı kaç yaşında, nereli? Neslihan Yargıcı hayatı ve biyografisi!

Neslihan Yargıcı kaç yaşında, nereli? sorusu gündemde yer alıyor. Arama motorlarında Neslihan Yargıcı hakkında merak edilenler aratılıyor. Bunlardan bir tanesi de Neslihan Yargıcı kimdir? sorusu oluyor. Peki, Neslihan Yargıcı kimdir? Neslihan Yargıcı kaç yaşında, nereli? Neslihan Yargıcı hayatı ve biyografisi! İşte merak edilenler...

NESLİHAN YARGICI KİMDİR?

Neslihan Yargıcı, (d. 12 Aralık 1952), Türk moda tasarımcısı. İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde tüm ailenin bir arada oturduğu, leylak, manolya, hanımeli kokan ve kocaman bahçeli bir konağın tek çocuğuydu. Kendisi gibi tüm aile fertleri 7 nesil bu evde büyümüşlerdi. Böyle bir ortamdabüyümek, yaşamını, hayata bakış açısını ve çalışmalarını etkilemişti.

Zeynep Kamil Hastanesi'nde dünyaya merhaba dediğinde; her Zeynep Kamil'de doğan kız çocuk gibi bir adı da 'Zeynep' olmuştu.

Kumaş parçalarına sarınıp, tiyatro, taklit, defile ve yaramazlıklarla geçen senelerden sonra Barbaros İlkokulu'na başladı. Okula başladığı yıl, İstanbul Belediye Konservatuvarı keman bölümüne girdi ve ilkokulu süresince 5 yıl eğitim gördü.

İlkokulunun bitmesiyle babasının da okumuş olduğu, Saint Benoit Fransız okulunu kazandı ve böylece Fransızca eğitimi almaya başladı.

Bir yandan, İstanbul Sağlık Müdürlüğü yapmış olan dedesi Dr. Faik Yargıcı, Türkiye'de ilk dispanseri kurduğundan dolayı -Beşiktaş Dr. Faik Yargıcı Dispanseri- torununun da doktor olmasını istiyordu. Diğer yandan babası ise, konservatuvara devam edip, şan dersleri de almasını istiyordu. Ritim duygusuna ve sağlam bir müzik kulağına sahip olmasına rağmen devam etmek istemeyince babası gazetecilik okumasını teklif etti.

Ancak tüm bu önerilere rağmen O; bilmediği ve ona cazip gelen, büyülü moda dünyasına doğru emin adımlarla ilerlemeyi tercih edecekti çünkü devamlı modeller hayal ediyor ve çiziyordu.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Neslihan Yargıcı Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title