Haberler

Musab Turan kimdir? AA Muhabiri Musab Turan kaç yaşında?

Güncelleme:

Anadolu Ajansı muhabiri, Bakanlar Varank ile Pakdemirli'ye Sedat Peker'in Süleyman Soylu'ya ilişkin iddialarını sordu. Bu hareketi ile sosyal medyada gündem olan Musa Turan hakkında detaylar merak edildi. Peki, Musab Turan kimdir?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İstanbul'daki Pendik Veteriner Kontrol Enstitüsü'nü ziyaret etti. Ziyarette Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili iddialarını sordu. Peki,Musab Turan kimdir? AA Muhabiri Musab Turan kaç yaşında?

MUSAB TURAN KİMDİR?

Musab Turab Turan 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Yaklaşık 10 yıldır Anadolu Ajansı'nda ekonomi muhabirliği yapmaktadır. Bunun yanın sıra teknoloji ve inovasyon alanlarında YouTube ve benzeri platformlarda içerik üretmektedir. Ekonomi dünyasının en tanınır muhabirlerindendir. Bugüne kadar birçok yabancı kaynakta makaleleri yayımlanmıştır. Kendisinin paylaştığı videoda da anladığımız üzere evlidir ve 3.5 yaşında bir çocuğu bulunmaktadır. Fütürizmle ilgilendiği bilinmektedir. Ayrıca inovasyon isminde bir kitabı da bulunmaktadır.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Anadolu Ajansı Gündem Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title