Haberler

Masterchef Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? MasterChef Eren Kaşıkçı kimdir, hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Masterchef Eren bugün yapılan Masterclass yarışmasında kazanan kişi oldu. Bunun ardından vatandaşlar Masterchef Eren kimdir, kaç yaşında, nereli merak etti. Masterchef Eren'in hayatı, kariyeri ve biyografisi ile ilgili bilgiler haberimizde...

Masterchef Eren kimdir gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Peki, Masterchef Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? MasterChef Eren Kaşıkçı kimdir, hayatı ve biyografisi! Masterchef Eren evli mi? Masterchef Eren instagram hesabı nedir?

MASTERCHEF EREN KİMDİR?

MasterChef Eren Kaşıkçı, 32 yaşında ve yarışmaya Gökçeada'dan katılıyor. Aslen Tokatlı olan yarışmacı, evlidir ve bir çocuk sahibidir. Bir sörf otelinde şeflik yapmaktadır. İstanbul'da uzun yıllar sektörde çalıştıktan sonra Gökçeada'ya yerleşmiştir. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Eşinin desteği ve kendi isteği ile Çanakkale Gökçeada'dan 2021'de MasterChef'e katılmıştır. Yarışmada öğrendikleri ile bir marka yaratıp insanların sofralarında tariflerinde yer almak istediğini yarışmada ifade etmiştir.

Açık ateş çalışmayı seven yarışmacı MasterChef'te kendini daha çok geliştireceğine ve daha verimli olacağına inanmaktadır.

MasterChef Eren @kizilsakalinmutfag hesabından paylaşımlar yapıyor. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

masterchef Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title