Haberler

Üç Kız Kardeş Nesrin öldü mü? İclal Aydın diziden ayrılıyor mu?

Ünlü oyuncu İclal Aydın'ın rol aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde şok bir gelişme yaşandı. Dizide Nesrin karakterini canlandıran Aydın'ın diziden ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Peki, İclal Aydın diziden ayrılacak mı? Üç Kız Kardeş dizisi Nesrin öldü mü? İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle adından söz ettiriyor. Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan İclal Aydın diziden ayrılacağı yönünde haberler gündeme geldi. Üç Kız Kardeş Nesrin öldü mü merak konusu oldu. Peki, İclal Aydın diziden ayrılacak mı? Üç Kız Kardeş dizisi Nesrin öldü mü? Detaylar haberimizde...

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM NE OLDU?

Türkan, içindeki Somer aşkını bir türlü bitiremiyor. Ancak diğer yandan Kartal ile başka bir bir hikayeye başlamak isteyen Türkan bunu da yapamıyor. Somer ise Kartal'ın Türkan ile birlikte olma ihtimalini kaldıramıyor. Rüçhan ise torununun Somer'den başka birine baba demesine izin vermeyeceğini söylüyor.

Üç Kız Kardeş Nesrin öldü mü? İclal Aydın diziden ayrılıyor mu?

İCLAL AYDIN DİZİDEN AYRILACAK MI?

İclal Aydın diziden ayrılacağı yönünde haberler gündeme geldi. İclal Aydın dizideki Nesrin karakterine hayat vermeye devam etmektedir.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Üç Kız Kardeş İclal Aydın Aydın Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title