Haberler

Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya kaç yaşında, aslen nerelidir? Hasan Can Kaya'nın Instagram adresi nedir?

Konuşanlar Talk Show projesiyle isminden söz ettiren ve sosyal medyada ismini sıkça duyduğumuz Hasan Can Kaya, son dönemde internette en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Vatandaşlar tarafından sorgulanan Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya kaç yaşında, aslen nerelidir?

Youtube'da yaptığı proje "Konuşanlar" ile Youtube ve Instagram'da ismini duyuran ve programına Exxen'de devam eden Hasan Can Kaya, son dönemde en çok merak edilen isimler arasında yer almakta. Formatını kendisinin oluşturduğu "Konuşanlar" projesinin başarılı olmasının ardından Instagram'da 1.4 milyon takipçiye ulaşan Hasan Can Kaya ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989'da İstanbul'un Güngören ilçesinde doğdu. 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinde senaristlik yaparken, senarist grubundaki arkadaşlarının desteği ile stand-up yapmaya karar verdi. Leman Kültür Beşiktaş'ta düzenli olarak Stand-up komedi yapmaya başladı. Ocak 2020'de ilk kişisel projesi olan Konuşanlar Talk Show'un çekimlerine başladı.

HASAN CAN KAYA'NIN İNSTAGRAM ADRESİ NEDİR?

Sosyal medya platformu Instagram'da 1.4 milyon takipçi kitlesine ulaşan Hasan Can Kaya'nın Instagram kullanıcı adı hasancankayahck'dır.

Projeleri

  • Konuşanlar Talk Show
  • Hasan Can Kaya - Stand Up Party
  • Bir Yeraltı Sit-com'u
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Hasan Can Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title