Haberler

Emre Gül kimdir? Youtuber Emre Gül kimdir, kaç yaşında, nereli, burcu ne, boyu ve kilosu kaç?

Güncelleme:

Youtuber Emre Gül kimdir merak edilen isimler arasında yer alıyor. Emre Gül'ün hayatı ve biyografisi merak edilmektedir. Peki, Emre Gül kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne, boyu kaç, kilosu kaç, burcu ne? Detaylar haberimizde.

Youtube'da 1 milyon abonesi bulunan Emre Gül'ün hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Peki, Emre Gül kimdir, kaç yaşın, memleketi neresi, boyu kaç, burcu ne?

EMRE GÜL KİMDİR?

Emre Gül, 23 Nisan 1994 Adana doğumludur. Youtuber olan ünlü fenomen aynı zamanda sinema oyuncusudur. Youtube kanalında 1 milyon abonesi bulunmaktadır.

Emre Gül doğum tarihi : 23 Nisan 1994

Emre Gül kaç yaşında : 26 yaşında

Emre Gül nereli : Adana

Emre Gül kimdir? Youtuber Emre Gül kimdir, kaç yaşında, nereli, burcu ne, boyu ve kilosu kaç?

2017 yılında Youtube kanalı açan Emre Gül'ün aynı zamanda İnstagram hesabı da bulunmaktadır. İnstagram'da 316 bin takipçisi vardır. Emre Gül, Sinan Poyraz, Sefa Kındır, Mami Emen ile birlikte 2018 yapımı Facia Üçlü adlı sinema filminde rol aldı. Emre Gül'ün boyu 1.10 cm, kilosu 39 kg'dır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500

Yorumlar (1)

Halil Gül:

kardeşim bir yanlışın var emre adana da doğdu kimliginde osmaniye yazıyor dogum yeri olarak kütügü mersin barbaros mahallesi cocuklugu gaziantepte gecmiştir..

16
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title