Haberler

Skal International İstanbul Kulübü'nün Ocak Ayı Yemeği Gerçekleşti

Güncelleme:

Skal International İstanbul Kulübü tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen öğle yemeği 31 Ocak Çarşamba günü Le Meridien İstanbul'da üyelerin katılımıyla gerçekleşti.

Skal International İstanbul Kulübu Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci, Yönetim Kurulu üyeleri Ata Eremsoy, Ayşe Önen, Selma Tatar, Can Arınel, Özen Kırant Yozcu ve kulüp üyelerinin katılımı ile düzenlenen öğlen yemeği Le Meridien İstanbul Genel Müdürü Uygar Koçaş'ın ev sahipliğinde yapıldı.

Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci'nin konuşmasıyla başlayan öğle yemeği, yönetim kurulu ve üyelerin geleneksel Skal toast'uyla devam etti.

Bahar Birinci konuşmasında: "2018 senesinin ilk Skal İstanbul Kulübü yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Bu vesile ile öncelikle, Aralık ayındaki yıl partimize katılamayan dostlarımıza da çok güzel bir yeni yıl diliyoruz" dedi. Bahar Birinci ayrıca yakın tarihte gerçekleşecek seçimli Genel Kurul ve sonrasında Zincir Değişim Töreni duyurusunu da tekrarladı.

Birinci, "Bu sene ayrı bir 'Sevgililer Günü' buluşması yapmayacağımız için bir fotoğraf panosu yaptırdık. İsteyenler yemek sırasında da bu fotoğraf panosunda fotoğraf çektirip 14 Şubat'ta eşleriyle, sevgileriyle paylaşabilirler. Ayrıca bu güzel günde bizleri misafir eden ev sahibi Le Meridien İstanbul Genel Müdürü Uygar Koçaş ve ekiplerine yürekten teşekkür ederim" diye konuştu.

Bu öğle yemeğine destek veren, Le Meridien İstanbul Genel Müdürü Uygar Koçaş'a Boyut Yayınlarının 'Keşifler Atlası' kitabı armağan edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Önen İstanbul Selma Koçaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title