Haberler

15 aylık bebek su dolu kovaya düşerek boğuldu

Güncelleme:

Şanlıurfa'da annesi mutfaktayken su dolu kovaya düşen 15 Aylık Nurbanu Kazak isimli bebek, feci şekilde can verdi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde iddiaya göre 15 aylık bebek su dolu kovaya düştü, talihsiz bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay ilçeye 12 kilometre uzaklıkta bulunan Karacadağ kırsal Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 15 Aylık Nurbanu Kazak isimli bebek, annesi mutfaktayken yalnız başına içeride kaldığı sırada oyun oynarken su dolu kovaya düştü. Bir süre sonra annesi içeriye girdiği sırada küçük bebeği düştüğü kovada görerek çıkardı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Annenin çığlıkları üzerine, ailenin diğer fertleri de toplandı. Hareketsiz kalan bebek için 112 acil ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil ekipleri, ilk müdahale sonrasında, bebeği Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen bebek kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Bebeğin cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karacadağ Şanlıurfa Siverek 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Erdal:

Allah Sabırlar versin. Bir türlü bazı şeylerden ders almıyoruz. Çocukları bir saniye bile boş bırakmaya gelmiyor. Lütfen ders alalım. Yavrularımızı koruyalım.

26
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSU:

HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR LAA. BU DA BÖYLE OLMUŞ LAA

1
12
yanıtYanıtla
46:

Allah kımseyı evladiyla sınamasın

13
0
yanıtYanıtla
SABRIN SONU SELAMETTİR.......:

HADİS-İ ŞERİF. . . . . . . . . . - HİÇ BİR MÜSLÜMAN YOKTUR Kİ , BÜLUĞA ERMEMİŞ BİR ÇOCUĞU ÖLSÜN DE, ALLAHÜ TEALA , BOL RAHMETİ SEBEBİYLE ONU CENNETE KOYMASIN. . . . . . . . . - HADİS-İ ŞERİF. . . ALLAH RAHMET ETSİN, ANA BABAYA RABBİM SABIR NİYAZ ETSİN AMİN

11
0
yanıtYanıtla
MERVE:

Önce tedbir, sonra tevekkül. Ancak ne kadar tedbir alırsan al Rabbim'' in yazgısı, vakti geliyor ve oluyor. Allah ölümün de hayırlısını nasip etsin. Melek olarak doğdu günahsız bir melek olarak Rabbine geri döndü. Allah ailesine sabırlar versin.

11
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

RABBİMİZ BİZİ EVLAT ACISIYLA. . HASRETİYE. . . SINAMASIN. . . YAVRUMUZ ARTIK ŞEHİT. . . BİR MELEK. . . . RUHU ŞAD OLSUN. . İNŞALLAH. . AİLESİNE SABIR VERSİN. . . . ÇOK ÜZÜCÜ. . . .

7
1
yanıtYanıtla
Şeyime Gülsuyu:

Annesi üzülmüş olmalı. Ama hükümetin bu hadisede hiç bir kabahati olabilemez. La yüsel.

4
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınadınızı yazın:

Allah rahmet etsin. .

2
0
yanıtYanıtla
46:

Cok acı durum saniyelik bir saniyede olup bitiyor her şey

2
0
yanıtYanıtla
Tuğba:

Ben bu tür olaylara kızardım annenin çok dikkatlı olması gerek derdim ama anladım ki ne kadar dikkat edersen et başına gelecekse geliyor..okadar pipirikliyim geçen gün çamı açtım bir anlık belkide 2-3 saniye gözümü ayırdım 3 yaşında oğlum var cama çıkmış ve cam arkasına kadar açıktı aklıma geldikçe kanım çekiliyor allahım hiç bir anneyi evladıyla sınamasın kimsede büyük konuşmasın ben nezaman konuşsam başıma gelmiştir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title