Haberler

Sivasspor-Galatasaray Maçına Doğru...

Spor Toto Süper Lig'de 5 Mart Pazartesi günü oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçı, ligin en golcü 3 ekibinden ikisinin mücadelesine sahne olacak.

Spor Toto Süper Lig'de 5 Mart Pazartesi günü oynanacak Sivasspor- Galatasaray maçı, ligin en golcü 3 ekibinden ikisinin mücadelesine sahne olacak.

Ligde 29'uncu haftaya 43 puanla 4'üncü sırada giren Sivasspor, 63 puanla lider durumda bulunan Galatasaray'ı konuk edecek. Ligin zirvesini ilgilendiren bu zorlu mücadelede, ligin en golcü 3 ekibinden 2'si karşı karşıya gelecek.

Ligde yaptığı 28 maçta 50 gol atıp kalesinde 44 gol gören Sivasspor, 28 maçta rakip fileleri 54 kez havalandırıp filelerinde 21 gol gören Galatasaray'a karşı puan mücadelesi verecek.

Maç başına 1,7 gol atma ortalamasıyla oynayan ve ligin en golcü 3'üncü ekibi olan Sivasspor ile ligin en golcü takımı Galatasaray arasındaki maçın sonucu merakla bekleniyor.

Attığı 50 golle, 54 gol atan Galatasaray ve 53 kez fileleri havalandıran Trabzonspor'dan sonra ligin en golcü 3'üncü takımı olan Sivasspor'da zorlu maç öncesinde gözler, golcüler Eneramo ve Pedriel ile gole dönük oyuncular Erman ve Grosicki'ye çevrildi.

-En golcü isim Eneramo-

Sivasspor'da ligde atılan 50 golün 9'unda imzası bulunan Nijeryalı forvet Michael Eneramo, takımın en golcü ismi olarak dikkati çekiyor. Eneramo'yu 7 golle Erman Kılıç ile 6'şar kez fileleri havalandıran Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki ve Bolivyalı forvet Ricardo Pedriel Suarez takip ediyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte, Çek orta saha oyuncusu Milan Cerny, tecrübeli oyuncu Mehmet Nas, orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş, Çek savunma oyuncusu Jakup Navratil ve devre arasında takımdan ayrılan Danimarkalı forvet Morten Nicolas Rasmussen de 3'er gole imza attı.

Sivasspor'da savunma oyuncusu Jan Rajnoch ve forvet oyuncusu Cihan Özkara 2'şer kez, orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci ve devre arasında takımdan ayrılan Cihan Yılmaz da 1'er defa gol atma sevinci yaşadı.

Kırmızı-beyazlı ekibin bir golünde ise rakip oyuncunun imzası bulunuyor. Sivasspor'un 2-1 galip ayrıldığı Orduspor maçında rakip oyuncu Tobias Nickenig kendi kalesine 1 gol atmıştı.

-Sivasspor'da 2 eksik var-

Sivasspor'da kırmızı kart cezalıları Ziya Erdal ve Murat Akça, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Ligde geçen hafta Gençlerbirliği maçında kart cezaları nedeniyle forma giyemeyen Erman ve Eneramo ise Galatasaray karşılaşmasında takımdaki yerlerini alacak. Sakatlığı bulunan Milan Cerny'nin ise tedavisinin sürdüğü, durumunun maç öncesi netleşeceği belirtildi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan kaptan Hayrettin Yerlikaya ve genç oyuncu Ziya Erdal'ın yokluğunda teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Galatasaray maçında sol bek mevkisinde genç oyuncu Kağan Konuk'a şans vermesi bekleniyor.

Kırmızı-beyazlı takım, Galatasaray maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde saat 14.00'te yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Kamil Grosicki Galatasaray Sivasspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title