Haberler

Sinem Kobal, yeni yılın ilk paylaşımını yaptı! Instagram'ı fena salladı

Güncelleme:

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Sinem Kobal, yeni yılın ilk paylaşımını yaptı. Siyah beyaz ve oldukça dikkat çekici fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Sinem Kobal'ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Ekranlardaki oyunculuk serüvenine ara veren Sinem Kobal, Instagram hesabındansık sık olmasa da paylaşımlarda bulunuyor. Yeni yılın ilk paylaşımını yapan güzel oyuncu, siyah beyaz ve oldukça dikkat çekici fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

BELÇİM BİLGİN DE KALP BIRAKTI

2020 yılının ilk paylaşımını yapan Sinem Kobal, seksi hali ile beğenileri kazandı. Esra Erol'un da beğenisini emoji ile gösterdiği fotoğrafa Belçim Bilgin de kalp bıraktı.

Birçok hayranının iltifatlarda bulunduğu Sinem Kobal, güzelliği ile övgüler aldı.

- Su görse utanır.

- Gölgeni dünyaya değişmem.

- Kadın deyince aklıma Sinem Kobal geliyor.

- Allah'ım Ne kadar hoş bir güzellik.

- Tablo gibisiniz duru ve güzel.

İşte Sinem Kobal'ın paylaştığı siyah beyaz paylaşımı:

Sinem Kobal, yeni yılın ilk paylaşımını yaptı! Instagram'ı fena salladı

100 BİNİN ÜZERİNDE BEĞENİ ALDI

"Melek yüzlü, düş perisi" yakıştırmaları yapılan oyuncuya bazı hayranları ise "Kalplerimizin Selenası'sın" diye yorum yaptı. Kobal'ın fotoğrafı 100 binin üzerinde beğeni aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Belçim Bilgin Sinem Kobal Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

VELİ:

BOŞ HABER

21
0
yanıtYanıtla
hasan:

yav bi sallandı bi sallandı birtürlü durduramadık instagramı halen daha sallanıyor

20
0
yanıtYanıtla
handem06:

:))))

yanıt1
yanıt0
Yako50:

hayret gerçekten tirajı düştü sanırım gündem medya, wah yazıkk.

15
0
yanıtYanıtla
BİNGÖL MAYMUNU:

İNSTANGRAMDAYDIM, BENDE DEPREM OLUYOR SANDIM, ŞİMDİ ANLADIM NİYEYMİŞ

12
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

2020 başlangıcı demişken tarihleri 01. 01. 20 olarak yazmayın. 20 nin yanına 19-18 gibi tarih oynaması yapılabilir. 2020 tam yazılmasını öneririm. .

9
1
yanıtYanıtla
SU:

bence gerek yoktu.

10
0
yanıtYanıtla
Asu:

Bunun neresi güzel anlamadım

3
1
yanıtYanıtla
AFILLI:

HADI GIT BU ANCAK CAM AGACINI SALLAR BELKI

2
0
yanıtYanıtla
Ceren Günday:

ilk önce fotoğrafa sallandım sonra elimi cebime attım 5 tl dahada çok sallandım. . . KEŞKE TEK DERDİMİZ BU OLSA

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title