Haberler

Sinem Kobal'ın Kenan'sız Fotoğrafı Tepki Çekti

Güncelleme:

Sinem Kobal'ın Kenan İmirzalıoğlu ile beraber gittikleri düğünde çektirdikleri fotoğraftan, Kenan'ı keserek Instagram'da paylaşması takipçilerini kızdırdı.

Sinem Kobal sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu ile Bülent Parlak'ın düğününe gitmiş, tören öncesi de el ele poz vermişti. Tüm gözlerin üzerinde olduğu çift, düğüne damga vurmuştu.

Kobal, ertesi gün çekilen fotoğrafı Kenan İmirzalıoğlu'nu keserek Instagram sayfasında paylaştı.

"KENAN'I NİYE KESTİN?"

Amacı giydiği elbisenin reklamını yapmak olan güzel oyuncunun bu hareketi tepki çekti.
Takipçileri fotoğrafa yorum yağdırdı ve kızıp şunları yazdı:

"Kenan'ı niye kestin, kendini kessen daha iyiydi? Eski sevgilin İbrahim Çelikkol'u Instagram'a koydun. Kenan'ı niye kestin?"

"Vay bee,,kenan kesilmişşşşş,,yanlış yapılmışşş.."

"Kenan imirzalıoğlunu kesmiş lükse bak."

"Kenan gibi bir sevgilisi var ve resimden kesiooooo."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Bülent Parlak Sinem Kobal Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

halk:

bunlarin adi türk ama beyinleri ingilizdir.

13
4
yanıtYanıtla
ŞENAY.:

BU KIZIN HERTARAFI BOŞŞ NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI İYCEE

14
1
yanıtYanıtla
KUMAŞ KENAN:

SU KENAN A BİRİ GİYİNMEYİ ÖĞRETSİN

10
3
yanıtYanıtla
Ugur karMobil-IOS:

Türkmen köylerini kurtarin..

11
2
yanıtYanıtla
ay yıldız:

üsümüyor mu abi bu kız ya bi de akşam ve acik havada.ben kabanla donuyorum.

9
4
yanıtYanıtla
YigitMobil-IOS:

Kesmemis baska foto alttaki dingiller

7
4
yanıtYanıtla
çirkinsin sinem:

hiç anlamıyorum ki kenan gibi bi adam ne buluyo bu çirkin kız da

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kenan tamamda şu kız çok itici

8
2
yanıtYanıtla
hemsanenekiMobil-ANDROID:

bence sinem kızımız kenan abiyle oturup şunu dedi...hadi insta daki fotodan seni kesiymde gelen yorumları okuyup şenlenelim :)))))))

7
2
yanıtYanıtla
beyaz kurt:

bu kız kenan ı sevmiyor. kullanıyor. . evlenmez onla. .

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title