Haberler

Sınav sonucunu öğrendikten sonra kayıplara karışan genç bulundu

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde üniversite sınav sonucunu öğrendikten sonra evden ayrılan genç, 48 saat sonra havalimanında bulundu.

Üniversite sınav sonucunu öğrendikten sonra yanına kıyafetleri ve çantasını da alarak ortadan kaybolan Uğur İbrahim Bülüç (23), polis tarafından Antalya Havalimanı'nda bulundu.

Serik ilçesinde yaşayan Uğur İbrahim Bülüç (23), hayalini kurduğu üniversiteye girebilmek için sınavlara girdi. 27 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde sonucunu öğrenen genç, ailesine de haber vermeden evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Nazmi ve Gülser Bülüç çifti ise haber alamadıkları oğulları için polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulundu.

MÜJDELİ HABER 48 SAAT SONRA GELDİ

Kayıp gençle ilgili arama başlatılırken, ailesi de gelecek olan müjdeli haberi gözyaşları içinde bekledi. O müjdeli haber 48 saat sonra geldi. Genci Antalya Havalimanı'nda bulunan polis ekipleri, aileyi arayarak Uğur İbrahim'in iyi olduğu ve eve dönmek istediğini söyledi. Havalimanına gelen baba Nazmi Bülüç, oğlunu alarak eve götürdü.

Sınav sonucunu öğrendikten sonra kayıplara karışan genç bulundu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya serik Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (23)

ipek:

tembel soytarı

7
202
yanıtYanıtla
Ahmet:

Ya neden o kadar dislike aldı ki, gerçek bu yani.

yanıt0
yanıt6
Sevcan:

Tembellikle alakası yok herkesin algı kapasitesi farklı herkes herşeyi yapamıyor maalesef insan fıtratı. Çok merak ediyorum ne mezunu olarak ne iş yaparak bu yorumu yaptınız

yanıt8
yanıt1
vatandas:

çünkü türkiyede üniversite sınavı dünyanın sonu gibi aşılanıyor

48
3
yanıtYanıtla
Sevcan:

Gerçekten böyle bir aşılama var halbuki her üniversite okuyan da bir şey olmuyor. Ya da üniversite okumayıp iş kuran okuyan birini ise alabiliyor

yanıt6
yanıt0
herkes üniversite okumamalı:

avrupada bile böyle. herkes okumasın diye en zor sınavları yapıyorlar. hem kalifiye insan yetişmiş oluyor hem de kuyamayanlar meslek sahibi oluyor. AMa tek fark var. orada işçi de döğretmen de nerdeyse aynı parayı alıyor.

18
6
yanıtYanıtla
Halil sönmez:

Boş yorum

yanıt5
yanıt6
Bilge:

Nerden cikariyorsunuz bunlari Avrupada okul puaniniza göre mesleki egitim aliyorsunuz.

yanıt3
yanıt0
Bilge:

Nerden cikariyorsunuz bunlari Avrupada okul puaniniza göre mesleki egitim aliyorsunuz.

yanıt2
yanıt1
Emel:

Fazla abartmış.

11
10
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title