Haberler

Sıla Gençoğlu'ndan Ozan Güven'den şiddet gördüğünü söyleyen Deniz Bulutsuz'a destek

Güncelleme:

Eski sevgilisi Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü ileri sürerek davalık olan Sıla Gençoğlu, Ozan Güven tarafından darp edildiğini söyleyen Deniz Bulutsuz'a destek oldu.

Ünlü oyuncu Ozan Güven bir süredir birlikte olduğu Deniz Bulutsuz ile yollarını ayırdı. Güven'den 1 saatten fazla süre şiddet gördüğünü ve vücudunda morluklar oluştuğunu söyleyen Bulutsuz'a bir destek de şarkıcı Sıla Gençoğlu'ndan geldi.

"OZAN SAÇIMDAN TUTUP KAFAMI DUVARA VURDU"

Şiddet gerekçesiyle Ozan Güven'den şikayetçi olan sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, ifadesinde "Güven'den 1 saatten fazla fiziksel şiddet gördüm. Üzerime oturarak sert bir tokat attı. Saçlarımdan tutup kafamı duvara vurdu" dedi. Şikayet üzerine ifade veren Güven ise asıl mağdurun kendisi olduğunu söyledi.

Sıla Gençoğlu'ndan Ozan Güven'den şiddet gördüğünü söyleyen Deniz Bulutsuz'a destek

"BEN FAİLİ TANIYORUM"

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan olayda Bulutsuz'a destek mesajları yağdı. Bulutsuz'a bir destek de 2018 yılında aşk yaşadığı Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü söyleyerek şikayetçi olan şarkıcı Sıla Gençoğlu'ndan geldi. Instagram hesabının hikaye kısmında Deniz Bulutsuz'un adını etiketleyerek "Ben faili tanıyorum. Koşulsuz şartsız yanındayım. Kadına şiddete hayır" dedi.

Bulutsuz'a Demet Özdemir, Hadise ve Hazal Kaya gibi isimlerden destek mesajı gelmişti.

Sıla Gençoğlu'ndan Ozan Güven'den şiddet gördüğünü söyleyen Deniz Bulutsuz'a destek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Haberler

500

Yorumlar (11)

sen ikimdin:

bu sıla ahmeti dövmüştür. inanmıyrum ben buna

9
3
yanıtYanıtla
Anti Sıla:

Sıla Ahmet in sevgisini çok arar. Sıla insanlara değer vermeyen nadir kişiliklerden birisi. O kadar laf etti Demediğini bırakmadı Ahmet’e ama Ahmet tek bir kötü söz bile etmedi . Adam sevmişti ama kadın gitti başkasıyla aldattı sonra da kendi pisliğini örtmek için kadına şiddet zırvalığını çıkardı. Eninde sonunda bunun cezasını çekeceksin Sılaaaa...

yanıt2
yanıt3
Muhammet:

Sizler eğer yalan söyleyip erkekleri çıkarlarınız yada başka bir nedenle karalamaya çalışıyorsanız Allah bunun cezasını verir. Eskiden yediği haltlar yüzünden Çok var etrafınızda çoluğu çocuğu gelmeyen eşi , dostu Ve soranı olmayan yaşlı kadınlar, erkekler!! Sizlerde unutulup gideceksiniz, sanmayın hep böyle genç ve ünlü olacaksınız! Allah herkesin cezasını zamanı gelince verir. Erkek yapınca şiddet kadın yapınca cinnet! Allah sonumuzu hayır etsin. Allah; Edepsiz kadınlardan korusun bizi!!

4
7
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Bakın bu işlere uzaktan ahkam kesmeyle olmaz bazı kadınlar vardır ki adama cinayet işletir psikopatlıkta sınır tanımazlar ne giderler ne dururlar ne rezillikten çekinirler ne şiddetten işin içine alkol madde falan da girince kaçınılmaz son bellidir allah düşürmesin böyle canavarlara bir erkeği

5
3
yanıtYanıtla
YAŞIN KAÇ SENİN:

Reklam kokan hareketler. O kadar paranın içinde birde şiddet, güldürmeyin insanı.

2
5
yanıtYanıtla
xd:

yalancı sıla prim yapma

2
4
yanıtYanıtla
romatizma:

kendilerini rahat hayat ugruna feda eden kadinlar isler ters gittimi hem karakterli diger kadinlarin destegi hic gecikmez cunki ekmek kapilari baltalaniyo ve bu tur kadinlar zengin olmak icin her seyi yaparlar simdilik dua etsinlerki ya eglence sektorunde biraz tutulmuslardir yada arkalarinda statusu olan erkek vardir

2
3
yanıtYanıtla
Vot:

Ahmet de inadına Ozana yakında mesaj desteğine başlar.

5
0
yanıtYanıtla
Asdf:

Hepiniz hastasınız kadının darp raporu var gözlerinin halini görmediniz mi yaptığınız yorumları okuyunca dehşete düştüm bu kafa devam ettikçe bu haberleri çok duyarız daha gidin bir deniz bulutsuz kimmiş bakın önce paraya şöhrete neden ihtiyacı olsun neden bunun İçin şiddete razı olsun

2
1
yanıtYanıtla
tarafsız:

haberin kapağına bakın. sütyenli sıla maksat belli yaaaa, prim yaptırmak

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title