Haberler

Siirt'te Yeni Evli Çiftleri, Sevindiren Ziyaret

Siirt Valisi Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak, Aile Haftası kapsamında yeni evli çiftleri evlerinde ziyaret etti.

Siirt Valisi Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak, Aile Haftası kapsamında yeni evli çiftleri evlerinde ziyaret etti.

Vali eşi Gülsüm Çolak, Aile haftası kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce tespit edilen, yenidünya evine giren, İsmet- Müzeyyen Gül, Veysel- Gülcan Eryeşil çifti ile Yasin- Maide Göçer çiftlerini evlerinde ziyaret etti. Bayan Çolak, genç çiftlere çeşitli hediyeler vererek, mutluluklar diledi.

Aile olmanın ne kadar kutsal bir görev olduğunu genç çiftlere anlatan Vali eşi Gülsüm Çolak, "Aile içinde birlik ve beraberliğin sürdürülmesi, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçirmenin sırrı, karşılıklı saygıya, sevgiye ve hoşgörüye dayanır. Çünkü sevgi ve hoşgörü, toplumun temelini oluşturur. Sadece evlenmekle aile olunmuyor. Asıl olan, bu kutsal müesseseyi korumak ve sürdürmek, dolayısıyla topluma ve ülkeye faydalı bireyler yetiştirmekti. Bu bakımdan yenidünya evine giren genç çiftlerimize, ömür boyu mutluluklar dilerim." diye konuştu.

Genç çiftler de, Bayan Gülsüm Çolak'ın ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yeni evlenen genç çiftlerin aile ziyaret programında, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın ve bazı kurum çalışanları da hazır bulundu. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gülsüm Çolak Musa Çolak Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title