Haberler

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya Ekranlara Geri Dönüyor

Güncelleme:

2003 yılında ekranlara gelen Sihirli Annem dizisinde Çilek karakterine hayat veren Zeynep Özkaya, yeni sinema projesi ile hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Bir dönemin popüler dizisi 'Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya, yeni sinema projesi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

OYUNCULUK KARİYERİNE DEVAM EDİYOR

İTÜ'de Çevre Mühendisliği bölümünde okuyan Zeynep Özkaya, oyunculuk kariyerine de devam ediyor. Çekimleri yakın zamanda başlayacak bir sinema projesiyle el sıkışan başarılı oyuncu seyirci karşısına alışılmadık bir rol ile çıkacak.

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya Ekranlara Geri Dönüyor

"TEKRAR EKRANLARA DÖNEBİLİRİM"

Bol aksiyonlu bir proje ile ekranlara dönen Zeynep Özkaya, "Uzun zamandır ekranlardan ayrı kaldım. Lisede devam zorunluluğu vardı ve setlere gidebilmem zor oluyordu. Artık üniversitede olduğuma göre tekrar ekranlara dönebilirim. Yeni sinema filmi için çekimlere başlıyoruz. İzleyiciler beni alışmadıkları bir rolde görecek" dedi.

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya Ekranlara Geri Dönüyor

Geçen günlerde buluşan oyuncular hatıra fotoğrafı çektirdi.

İşte Zeynep Özkaya'nın son görüntüsü;

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya Ekranlara Geri Dönüyor

Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya Ekranlara Geri Dönüyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (15)

CEMAL OKKA:

çilek erik olmuş kütür kütür

21
11
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

2 AYA BURNUNU YAPTIRIR

13
2
yanıtYanıtla
NİSAN:

yüzü hiç değişmemiş inşallah estetik mağduru olmaz

10
1
yanıtYanıtla
Tuncay Çevik:

Ruhunun güzelliği yüzüne yansımış. Allah kaderini güzel eylesin.

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

noruyon gara gızz :)

6
2
yanıtYanıtla
Dört Dörtlük:

ANkara abidinpaşa suları neden paslı herşey neden bu kadar pahalı

3
2
yanıtYanıtla
E:

Ay çok güzel inş botox falan yapmaz ozaman bi özelliği kalmaz

4
1
yanıtYanıtla
hilmi:

KEŞKE COCUK KALAYDIN

4
1
yanıtYanıtla
uzaylı:

EVRİM DEĞİL DEVRİM OLMUŞ ARKADAŞ KÜÇÜKKEN NE KADARDA GÜZELDİ NOLDU BUNA YA AYRICA BU NASIL BENDE BÜYÜK OLUŞ O FİLMİ İYLEDİĞİM ZAMANLAR ONDA BÜYÜKTÜM VEL HASIL U KELAM ÇOK ÇİRKİN OLMUŞ :) ŞAKA ŞAKA GİDERİ VAR YOLU AÇIK OLSUN ÇİLEĞİMİN ÇOCUKKEN ONA AŞIKTIM ÇOCUKLUK AŞKI İŞTE :)))

1
4
yanıtYanıtla
SS:

''GİDERİ VAR'' ne demek ya, satılık mal mı bu?!! Terbiyesiz.

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title