Haberler

Sigara için çakmağını çakan genci kundakçı sanıp tekme tokat dövdüler

Güncelleme:

Hatay'da sigara içmek için cebinden çıkardığı çakmaya çalışan genç, çevredekilerin kendisini kundakçı sanması sonucu darbedildi. Kanlar içinde kalan şahıs, polisler tarafından hastaneye kaldırıldı.

Hatay'ın Arsuz ilçesi Karaağaç mevkisinde meydana gelen olayda ismi öğrenilemeyen bir kişi sigara içmek için cebinden çakmak çıkarttı. Çakmağı çakmaya çalıştığı sırada çevredeki diğer vatandaşların dikkati çekti. Rüzgar nedeniyle yanmayan çakmak sonrası elini siper eden kişi, çevredekilerin saldırısına uğradı.

BİR ANDA ÖFKELİ GRUBUN ARASINDA KALDI

Darbedilen kişi, arkadaşıyla birlikte motosikletle kaçmaya çalışırken kalabalık grubun arasında kaldı. Aldığı darbelerle kanlar içerisinde kalan kişi olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Sigara için çakmağını çakan genci tekme tokat dövüp polise teslim ettiler

ELİNDEKİ ÇAKMAĞI GEREKÇE GÖSTERDİLER

Olayı gerçekleştiren kalabalık grubun, elindeki çakmaktan dolayı kundakçı olduğu gerekçesiyle kişiyi darbettiği ileri sürüldü. Polis ekipleri yaralanan kişiyi önce hastaneye daha sonra ise polis merkezine götürerek ifadesini aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arsuz Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (34)

Neon34:

Evet yavas yavas arap ülkesine dönüyor dolar artiyor ekonemi kötü yakinda yağlamalar baslar herkez böyle birbirine girer yakinda iç savasta cikar

18
5
yanıtYanıtla
ALİ HAYDAR:

Sende kına yakarsın

yanıt1
yanıt4
31:

sigara içmeyeceksin kardeşim adamlar haklı mahvoldu hatay mahvoldu hayat

4
19
yanıtYanıtla
65:

Ne demek içmeyecek. Gerçekten saçmalamakta üstümüze yok. Bu olaya cahillik sebebiyet verdi.

yanıt7
yanıt0
ülkede yüzde doksan beyinsiz:

Bazen diyorum bu kadar salak insan bu beyin yapısıyla nası bu yaşa kadar geldi.

22
0
yanıtYanıtla
Arda:

İşte linç kültürü budur. Adalet ve yargı sisteminin zayıf olduğu cahil ülkelerde sık sık karşılaşılan bir durumdur. Medyadan duyduğu her habere inanan bir toplumda idamdan konuşmak bile ürkütücü

19
3
yanıtYanıtla
Uzman:

Şu önyargımız olmasa iyi milletiz aslinda

14
5
yanıtYanıtla
Cehalet:

Biz bunu hep yapıyoruz Çin''li sanıp Tatar Türkünü döveriz, Koreliyi döveriz, halk patlama noktasında bu araştırılsın ekonomi mi sosyal hayat mı neyse bitirmeyin artık şu milleti.

16
1
yanıtYanıtla
Sasan:

Rahat ol 100 yıl yokluk icinde günümüze kadar kalan bu milettir bunlar bollugun ve şimarililigin getirdiği sonuctur

yanıt1
yanıt7
VİCDAN:

Ülkemizde maalesef hiç kimse görevini doğru düzgün yapmadığı için insanlarda bir cezayı kendimiz verelim duygusu yerleşti. Buna da linç dendi. Yasalara saygı güven kalmadı . Irkçılık hat safhada . Yapamıyorsanız bırakın istifa edin maf ettiniz memleketi.

13
3
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title