Haberler

Sibel Can Rus Gelin İstiyor

Güncelleme:

Ramazan Bayramı'nda Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde bir otelde sahneye çıkan Sibel Can, derin göğüs dekolteli elbisesiyle ilgi çekerken, şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.Sahneye çıkardığı bir Rus kadın tatilcinin kıvrak dansını hayranlıkla izleyen Sibel Can, "Gerçekten çok hareketli ve çok da güzel. Aslında oğluma da böyle bir kız istiyorum" dedi.Sueno Otel'deki konser öncesinde Sibel Can hayranları 10'uncu Yıl Marşı'nı söyledi, otel görevlilerinin dağıttıkları bayrakları sallayarak tempo tuttu. Marşın hemen ardından havai fişek ve maytaplar eşliğinde sahneye çıkan Can, yoğun ilgi gördü. Derin göğüs dekolteli elbiseyle sahneye çıkan Sibel Can, hareketli şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Sanatçı, seslendirdiği sanat müziği parçalarıyla izleyenleri mest etti. Konser alanını dolduran yüzlerce kişi, Can'ın seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan sanatçı, hayranlarına sürpriz yaparak sahneyi kısa süreliğine otelde bayram tatilini geçiren şarkıcı Lara'ya bıraktı.

SAHNEDE GÖBEK ŞOV

Sibel Can'ın daveti üzerine sahneye çıkan Lara, "Sahnelerin kraliçesi Sibel Can'ı çok seviyoruz. Ayrıca sahneyi paylaştığı içinde kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. 2 şarkı söyleyen Lara, Sibel Can ile karşılıklı oynadı.

CAN'IN TAKLİDİNİ YAPTI

Şarkılarının ardından konuşan Lara, geçen hafta Bülent Ersoy ile Sibel Can'ı sahnede izlediğini, bu sırada da sanatçının taklidini yaptığını söyledi. Örnek aldığı ve sevdiği kişilerin taklidini yaptığını anlatan Lara, "Ben Sibel Can'ın taklidini yaptım, Diva da çok beğendi" dedi.

Bunun üzerine Sibel Can, Lara'ya kendi taklidini yapmasını istedi. Şarkı söyleyerek Sibel Can'ın taklidini yapan Lara, izleyenlerden ve sanatçıdan alkış aldı. Sırasıyla Sezen Aksu, Zerrin Özer ve Yıldız Tilbe'nin de taklitlerini yapan Lara, daha sonra sahneyi Sibel Can'a bıraktı.

'OĞLUMA BÖYLE KIZ İSTİYORUM'

Konser sırasında Rus turistin kıvrak danslarıyla oynadığını gören Sibel Can, kadını sahneye davet etti. Rus kızın kıvrak danslarına hayran kalan Sibel Can, "Gerçekten çok hareketli, çok da güzelmiş. Aslında oğluma da böyle bir kız istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Sibel Can Antalya Lara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title