Haberler

Show TV'nin İddialı Başlayan Dizisi Yuvamdaki Düşman, Reytinge Kurban Gitti

Güncelleme:

Show TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Yuvamdaki Düşman dizisi, reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı.

Show TV'nin iddialı başlayan dizisi Yuvamdaki Düşman'ın ekran yarışı 6. bölümde sona erecek. Başrollerinde Nebahat Çehre gibi usta isimler yer almasına rağmen dizi istediği başarıyı yakalayamadı.

6 BÖLÜMDE VEDA ETTİ

Posta gazetesi yazarı Mesut Yar'ın iddiasına göre Show TV'nin Yuvamdaki Düşman dizisi final kararı aldı. Yar'ın yazısındaki ilgili kısım şöyle: "Altı bölüm birlikte olabildik. "Yuvamdaki Düşman" final yapıyor. Show TV'nin dünya sinemasında sıkça işlenen bir konuyu diziye taşıması iyi fikirdi. En azından kimsenin aklına gelmemişti... Ancak! Her iş her zaman tutmuyor. Dizide özellikle Selin karakterinin aşırı karikatürize edilmesi, evin içinde yaşanan kim kime dum duma hali ve "hız yapacağım" diye izleyicinin hikayeyi sindirememesine neden olan boşluklar. Toplayınca veda oluyor işte. Senaristler yuvadaki düşmandan ziyade senaryodaki düşmana odaklanmalıydı. Önce içlerindeki "yazdık işte, artık kim izlerse" diyen karanlık tarafı alt etmeliydiler. Yazık oldu!"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nebahat Çehre Mesut Yar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Can:

Nerede o eski diziler. Bizimkiler. Kaygısızlar. Süper baba. Mahallenin muhtarları gibi yapımlar olsada izlesek

34
1
yanıtYanıtla
Selim AKP li:

Keşke hepsi kapansa boş yere işgal

26
3
yanıtYanıtla
türk:

Darısı diğer tüm dizilere sülükler

27
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Siyah Beyaz Ask ! En iyisi! Bana inanmiyan seyrettim!:))

3
20
yanıtYanıtla
hayat ve ötesi:

eski diziler şimdiki sacma sapan olan çukur, bahtiyar ölmez. eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ve buna benzer sacma dizilerden çok iyiydi. çukur ve diger filmler şiddetin anasıdır. Rtük nerdesin. kaldir bu filmleri artik.

20
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

alengirli diziler tutmuyor topluma faydalı mesajlar veren diziler çekilmeli

11
0
yanıtYanıtla
Türk:

Faydalı hiç bir şey bizim milleti ilgilendirmez. Böyle cinayet, savaş, serserilik, aşk, dedikodu ıvır zıvır olacak.

yanıt0
yanıt0
CONI:

oyuncu secimi yanlis adamin kardesi daha guzel bi kiz konulmaliydi.

1
3
yanıtYanıtla
gerçekler acıdır:

eskiden türk sineması olurdu yabancı sinema olurdu ailece izlenirdi neşeli günler olduğu zaman çekirdelerler alınır çaylar demlenirdi nerde o eski günler şimdiki diziler çocuklarımıza ailemize çok kötü örnek filimlerde eşlerinin en yakın arkadaşlarıyla aldatmaları o onun sevgilisiyle çıkıyor o onu aldatıyor çocuklar lüks yaşama özendiriliyor daha birçok şey devletimiz inşallah bir el atar bu olaylara dur der !!!!

4
0
yanıtYanıtla
toprak:

bu haberi doyduğumdan beri gozlerimden yas eksilmedi üzüntüden vah vah vah hayatımızda bir ahlak bozucu dizi daha eksildi. . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title