Haberler

Seyyar satıcıdan 90 bin liralık kaçak telefon çıktı!

Güncelleme:

İstanbul ve Mardin'den getirdiği kaçak ve klonlanmış cep telefonlarını Kahramanmaraş'ta piyasaya sürdüğü tespit edilen şüpheli gözaltına alındı. Dünyaca ünlü markalara ait olan telefonların piyasa değerinin 90 bin lira olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş'ta seyyar tezgahta 90 bin lira değerinde 25 kaçak cep telefonu ile 91 cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul ve Mardin'den getirdiği kaçak ve klonlanmış cep telefonlarını Kahramanmaraş'ta piyasaya sürdüğü tespit edilen şüpheli takibe alındı.

25 CEP TELEFONU VE 91 CEP TELEFONU AKSESUARI BULUNDU

Ekipler, merkez Onikişubat ilçesinin Yunus Emre Mahallesi'ndeki sosyete pazarında seyyar tezgah açan, ikinci el telefon satışı yaptığı görüntüsü veren Ö.Y'ye ait tezgahın altında arama yaptı. Aramada, gümrük kaçağı 25 cep telefonu ve 91 cep telefonu aksesuarı bulundu.

PİYASA DEĞERİ 90 BİN LİRA

Dünyaca ünlü markalara ait olan telefonlarının piyasa değerinin 90 bin lira olduğu öğrenilirken, Ö.Y. gözaltına alındı. Telefonlara el koyan polis, Ö.Y.'yi de sorgulamak üzere emniyete götürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Cep Telefonu Mardin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title