Haberler

Şeyma Subaşı'nın kitabı "Sadece Şeyma" çıktı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarıyla gündemdeki yerini koruyan Şeyma Subaşı'nın kitabı ön satışa çıktı.

Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından aylar öncesinden duyurduğu kitabı "Sadece Şeyma" ön satışa başladı.

Acun Ilıcalı'dan geçtiğimiz yıl tek celsede boşanan ve magazin gündeminin en çok konuşulan ismi olan Şeyma Subaşı, hayatını anlattığı kitabının müjdesini "Kitabın adının Şeyma olacağını tahmin etmek çok da zor değil. Kitabımız geliyor. Ne kadar kaldı. Tam bir buçuk ayımız. Çok az kaldı ve çok heyecanlıyız." demişti.

KAPAK RESMİ PAYLAŞILDI

İnternet üzerinde satışa başlanan kitabın kapak resmi de paylaşıldı. Subaşı'nın kitabı, "Hatırladığım ilk anı neydi?

Annemle babamın bana sıkıca sarıldığı aklıma geliyor.

Hepimizin güldüğünü hatırlıyorum sonra. Ve anneannemin masallarını.

İlk anılarımı bulutlar üzerindeymişim gibi hatırlıyorum, sonrası fırtına... hepinizin bildiği gibi... ve şimdi yine pembe bulutlar... hepimizin yaşadığı gibi...

Ben de bir annenin gözünün nuru, bir babanın altın saçlı kızıyım. Ve küçük bir kız çocuğunun, kucağında uyumayı çok sevdiği annesiyim.

Bunları unutmadan okuyun isterim hayatımı." metniyle yayınlandı.

Şeyma Subaşı'nın kitabı 'Sadece Şeyma' çıktı

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Kitap çalışmalarına Acun Ilıcalı'dan boşandıktan hemen sonra başlayan Subaşı'nın, kitabında geçen "İlk anılarımı bulutlar üzerindeymişim gibi hatırlıyorum, sonrası fırtına... hepinizin bildiği gibi... " bölümü ise dikkat çekti.

Şeyma Subaşı'nın kitabı 'Sadece Şeyma' çıktı

Şeyma Subaşı'nın kitabı 'Sadece Şeyma' çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (33)

DELİDİR AMA!:

Aklı sıra yaşadığı (pis ) hayatı paraya çevirmeye çalışıyor . Yemezler kızım , pisliğe atacak kirli paramız yok . Hepsi helal para , şükürler olsun

20
0
yanıtYanıtla
HAYATİ:

NE ÖZELLİGİN VAR NE VASFIN VAR KİTAP YAZIYOSUN.

18
1
yanıtYanıtla
.:

ÇOK ÖZELLİĞİ VAR SANTİM SANTİM YAZAR KİTABI HATA YAPMADAN

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Ne kitabı bu. Bu kız da hangi entelektüel bilgi birikimi var da kalkmış kitap yazıyor. Ayıp ayıp valla yazarlara resmen hakaret. Memlekette bu kadar bir kitap basmak için uğraşan yetenekli kişi heba olurken bu hatun kalkmış kitap yazmış. Yine kendi gibileri okur. Sanırım tatil maceralarını yazmış. Maazallah bitmeyen bir tatil yapıyor.

17
1
yanıtYanıtla
Ela:

Zengin koca nasil avlaniri en yakin zamanda bekliyoruz!

16
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bu kitabı okuyanları acilen ülkeden çıkarmak lazım. Peyami Safa, Reşat Nuri, Yaşar Kemaller dururken bunun gibi isimlerin kitabını okumak toplum olarak bizi geriye götürür.

14
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

şeyma ve acun olmasaydı dünyamız daha temiz ve huzurlu olurdu.

13
1
yanıtYanıtla
Biri:

Sadece Mal

12
1
yanıtYanıtla
Kitap yazmak kimlere kaldı:

Herhalde kitabında çektiği yoksulluğu, sefaleti, bol bol gezemediğini, hayatında yaşadığı acı tecrübelerini anlatmıştır.

12
0
yanıtYanıtla
Dogrucu:

Normal gündemde kalmak için herşeyi yapmaya hazır.türkiyede modan geçtimi bitersin.zaten önceden bir bokda değildi.acundan aldığı emekli maaşı bu tür kadinlarin ancak elbiselerine yeter

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title