Haberler

Şevval Sam'dan sevgilisine şiddet uygulayan Ozan Güven'e tepki: Aynı filmde oynamam

Güncelleme:

Oyuncu Şevval Sam, sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle hapsi istenen Ozan Güven'le aynı projede yer almayacağını söyledi.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Şevval Sam, önceki akşam arkadaşlarıyla Bebek'teki bir mekanda yemek yedi. Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Sam, Ozan Güven hakkında da konuştu.

"OZAN'LA AYNI FİLMDE OYNAMAM"

Uçankuş'ta yer alan habere göre: Şevval Sam, Halit Ergenç'in Ozan Güven'i savunan ve sonrasında pişman olup özür dileyen açıklamaları karşısında ise gerginliğini saklayamadı. Başta yorum yapmaktan çekinen Sam, daha sonra tepkisini dile getirdi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Sam, "Kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde oynamam" dedi.

"ŞİDDETE ÖZENMEK EĞİTİM SORUNUDUR"

Ünlü oyuncu, şiddetin ilkel insanların başvurduğu bir yöntem olduğunu, bunun da eğitim ve farkındalıkla önüne geçilebileceğinin altını çizerek, sinema ve dizilerdeki şiddet sahneleriyle ilgili olarak sinema ve dizilerde insan hikayelerinin anlatıldığını, insanların buna özenmesinin ise toplumun bir eğitim sorunu olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Halit Ergenç Ozan Güven Şevval Sam Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (35)

MUTSUZ KOCA:

HAYRANIM BU KARIYA BİR BUNA BAKIYORUM BİRDE BİZİM EVDEKİNE YILLAR ÖNCE BÜYÜK HATA YAPMIŞIM DİYORUM 4. ÇOCUKDAN SONRA BİZİMKİ İYİCE ŞİŞDİ HİÇ KENDİNE BAKMIYOR BÜTÜN GÜN EVDE İNSAN BİRAZ SPOR YAPAR BAKIMLI OLUR AMA NERDE. AVRUPALI RUS KARILARI GÖRÜNCE İÇİM GİDİYOR HER YAŞDA GÜZEL VE BAKIMLILAR. ŞU İSTANBUL SÖZLEŞMESİ OLMASA NAFAKA VERMEYECEĞİMİ BİLSEM HEMEN BOŞARDIM ÇALİŞSIN KENDİNİ GEÇİNDİRSİN. MECBURMUYUZ BİZ BU ŞİŞKO KARILARI BESLEMEYE.

2
15
yanıtYanıtla
GERİZEKALI:

ALLAH SENİN BELANI VERSİN. TEZ ZAMANDA YENİ BİR KOCA BULUR DA. ÇOCUKLARININ DA YÜZÜNÜ GÖREMEZSİN İNŞALLAH. İĞRENÇ ZİHNİYETLİ SENİ

yanıt6
yanıt2
Tharık:

İnan oda senin için aynı şeyi düşünüyordur Kamil bey

yanıt7
yanıt1
Batu:

Tüh ya, ne olacak şimdi, film sektörü durdu desene, zaten bu hanımefendiyi hiç izlemiyorduk, şimdi zaten izlemeyiz,

8
5
yanıtYanıtla
Len:

Gaşınnma Jehvaall. . .

4
9
yanıtYanıtla
özgür:

O ne öz güven öyle, ozan şimdi ağlar evde adama sorsan seni tanımaz bile.

3
8
yanıtYanıtla
Zeynur:

Özgürcüm dolaptaki mantarlari sote mi yaptiniz?

yanıt5
yanıt0
özgür:

ZEYNUR BAYAN zekasını konuşturmuş çok tebrikler

yanıt3
yanıt3
Rüknettin dede:

Ne oluyor burada.Çabuk dağılın.Yoksa coplarım.

yanıt2
yanıt1
Erkek zekası:

Özgürcüm bulaşıkları sizmi yıkayacaksınız yoksa eşinizmi?

yanıt1
yanıt1
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title