Haberler

Sevgililerin tartışması kanlı bitti! 23 yaşındaki Bensu, tek kurşunla hayatını kaybetti

Güncelleme:

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Bensu Narlı, tartıştığı erkek arkadaşı Serhat K. tarafından tabancayla göğsünden vurularak öldürüldü. Narlı olay yerinde hayatını kaybederken, evden kaçan Serhat K. kısa sürede saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Dün akşam saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Burgaz Mahallesi Tanyeri Sokak'taki bir evde iddiaya göre, Bensu Narlı ve erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Serhat K. arasında kıskançlık nedeniyle sözlü tartışma çıktı.

TARTIŞTIKTAN SONRA ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine, Serhat K. yanında bulunan tabancayı ateşleyip, Narlı'yı göğsünden vurdu. Silah sesini duyan çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Serhat K. ise evi terk ederek kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Narlı'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

GÖZALTINA ALINDI

Narlı'nın cansız bedeni, olay yerindeki savcının incelemesinin ardından Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Serhat K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Milas 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (34)

Kendinize göre birini bulun:

Kadın katillerinin tiplerine bakın çoğu eşgal sokakta görsen selam vermeyeceğin tipler bunu seçmek bu kadar zor mu? Ölüme yürüyor genç kızlar kendilerine yapıyorlar bu tiplere ısrarla giderseniz ölürsünüz bu kadar basit

37
2
yanıtYanıtla
UFUT:

Kadın cinayeti deniyor hep ama bu kadınlar bu psikopatları nerden buluyor tipinden belli her yeri dövmeli elinde bira

34
2
yanıtYanıtla
Kenzo:

Mikrafon tutuyorlar genç kızlara paralı çirkin mi yakışıklı fakirmi gibisinden bir soru geliyor kimi para kimi yakışıklılık diyor birtaneside karekter kısilik demiyor çünkü toplum olarak karekter ve kişiliğin bir önemi yok bizde sonra erkek egomonyasi neden Maho

29
4
yanıtYanıtla
12345:

ne güzel kızın sevgili oldugu tipe bak. Allah aşkına bu tipten bişey bekliyorlar mı?

25
4
yanıtYanıtla
gg:

maalesef bu tiplerden hoşlanyor zamane gençleri. şiddete meyilli, agresif döküp saçan zihniyetlerden

yanıt7
yanıt1
Xxx:

Kizlar birde dürüst içten olanlari dogru konusanlari sevin ama nerde

23
0
yanıtYanıtla
hoca:

Türkiyede erkekler Kadınları ilelebet kendisinin sanıyor ayrılsada boşansa da sadece benim olmalı olarak görüyor. Halbu ki kendisi daldan dala atlayabiliyor. Bunun tek çözümü ilkokuldan başlayarak erkek çocuklarına kadının da başkasıyla olabileceği fikrinin aşılanması lazım. Gerekirse lise yıllarında ortaya karışık filörtler oluşturulmalı böylece Erkek beyni buna alışsın. Yoksa öldürmekten başka çıkış yolu bulamaz ilerleyen yaşlarda. .

8
14
yanıtYanıtla
SARIKAFA:

Arap kafası sen nerelisin koç? Hangisini beğenirseniz boşayayım evlen diyen kafadan misin?

yanıt0
yanıt1
kızların suçu:

ne buluyorsunuz böyle tiplerde. neyi yaşamaya çalışıyorsunuz. sorsan arkadaşız lan ben korkarım şu tipe bakınca. hala bi ton salak kız var nasıl biriyle çıktıgını bilmeyen cahil cühela söz dinlemez terbiyes. ama bu gibilere müstehak.

16
4
yanıtYanıtla
Zeki Beyin:

Sevgilisi böyle olana acımam su testisi

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title