Haberler

Sevgili Geçmiş dizisine Sevda Erginci'nin ardından 3 isim dahil oldu! Sevgili Geçmiş ne zaman?

Star TV'nin yeni sezon dizisi Sevgili Geçmiş projesinin kadrosuna Sevda Erginci ile birlikte 3 yeni isim daha katıldı. Peki, Sevgili Geçmiş ne zaman başlıyor? Sevgili Geçmiş oyuncu kadrosu…

Çekimleri süren ve başrollerde Emre Kınay ile Ece Uslu'nun olduğu diziye son olarak Yasak Elma'da yer alan Sevda Erginci katılmıştı. Melis Sezen, Seçkin Özdemir ve Burak Yamantürk'te ekibe katılanlar arasında yerini aldı. Sevgili Geçmiş ne zaman?

Sevgili Geçmiş dizisine Sevda Erginci'nin ardından 3 isim dahil oldu! Sevgili Geçmiş ne zaman?Sevda Erginci

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu Sevgili Geçmiş dizisi, sezona güçlü bir kadroyla girmeye hazırlanıyor. Star TV ekranlarında yayınlanacak dizinin çekimleri devam ederken, oyuncu kadrosu da genişlemeyi sürdürüyor.

OYUNCU KADROSU

Başrollerini Emre Kınay ve Ece Uslu'nun paylaştığı diziye son olarak Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci ''İpek'' karakteriyle katılmıştı. Cast çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekibe Melis Sezen, Seçkin Özdemir ve Burak Yamantürk dahil oldu. Eylül'de izleyiciyle buluşması beklenen dizinin tarihi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Sevgili Geçmiş dizisine Sevda Erginci'nin ardından 3 isim dahil oldu! Sevgili Geçmiş ne zaman?Ece Uslu

Sevgili Geçmiş dizisine Sevda Erginci'nin ardından 3 isim dahil oldu! Sevgili Geçmiş ne zaman?Emre Kınay

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sevda Erginci Emre Kınay Star Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Emre Kınay ın dizileri pek tutmuyor bilgimiz olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title