Haberler

İzdivaçta Hayal Kırıklığına Uğrayan Hanife, Hasta Olup Yatağa Düştü

Güncelleme:

Gelin adayı Hanife, evlilik programına eski sevgilisinin çağrısı ile dönmüştü. Umduğunu bulamayan Hanife, programın son bölümüne yataktan çektiği videoyu gönderdi.

Hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan " Zuhal Topal'la" programına, Hanife'den gelen video damgasını vurdu. Eski sevgilisinin çağrısıyla programa dönen Hanife, 2. kez ekranlara çıkmadı. Hasta yatağından yolladığı videoda "Serkan kendini affettirmek için bir şey yapmıyor" diyerek hayal kırıklığını dile getirdi.

"SERKAN NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYOR"

Eski sevgilisinin çağrısı ile programa dönen Hanife, Serkan'ın değişmediğini görünce yataklar düştü. Programa gelmeyen, gelin adayı hasta yatağından video çekti. Yakışıklı damat adayı, Hanife'nin gelmediğini öğrenince büyük şaşkınlık yaşadı. Hanife mesajında "Bugün yokum, çünkü hayal kırıklığına uğradım. Birçok insanı karşıma alarak çıktım oraya geldim. Serkan, kendini affettirecek gibi davranmıyor. Arkadaşlarıyla hayatına devam ediyor. Üzülüyorum, iki gündür uykusuzum. Serkan'ın, ne istediğini bilmediğini düşünüyorum" dedi.

SERKAN İSE "BENİ HER YERDEN ENGELLEDİ" DİYE TEPKİ GÖSTERDİ

"Hanife'nin ne dediğini anlamadım" diyen Serkan, "Locadan Ediz'in annesi hepimizi iftar yemeğine davet etti. Oraya gittik. Hafta sonu sadece iftar yemeğine gittim. Bana telefon numarasını vermiyor, sosyal medyadan engelimi kaldırmıyor. Bana telafi fırsatı vermiyor. Sonra da 'Serkan'ın, ne istediğini bilmediğini düşünüyorum' diyor" sözleriyle, tepkisini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zuhal Topal Star TV Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title