Haberler

Serik Belediyesinden Fakülte İçin Bina Tahsisi

Serik Belediyesi Akdeniz Üniversitesi tarafından açılacak Serik işletme fakültesi için bina tahsis etti.

Serik Belediyesi Akdeniz Üniversitesi tarafından açılacak Serik işletme fakültesi için bina tahsis etti.

Serik Belediyesinde gerçekleştirilen tahsise yönelik protokol imza törenine, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Akdeniz Üniversitesi Serik İşletme Fakültesi Dekanı Suat Kolukırık katıldı.

İmza töreninde konuşan Başkan Çalık, belediyeye ait bir binanın Serik İşletme Fakültesine tahsis edildiğini belirterek, "Fakültenin Serik'in sosyal ve ekonomik değişimine ve gelişimine büyük katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Dekanımızın ve bizim büyük hedeflerimiz var. Dekanımız, bu yıl bir bölümle eğitime başlayacak fakülteye gelecek yıl 5 yeni bölüm daha açılacağını söyledi. Bu nedenle binanın tamamını fakültemize tahsis ettik. Serik'in merkezinde güzel bir yüksek öğretim kurumumuz olacak. Hedefimiz her zaman söylediğimiz gibi Serik Üniversitesini kurmak. Buna da adım adım yürüyoruz." diye konuştu.

Kolukırık da hedeflerinin sadece bir fakülte olması değil, uluslararası ölçekte bir eğitim kurumuna dönüşmek olduğunu belirterek, "Biz burayı bir akademik çekim merkezi ve üretim merkezi haline getirmek istiyoruz. Burada en temel eksiğimiz bina ihtiyacıydı. Bu noktada Serik Belediyemizin atmış olduğu bu adım çok önemlidir." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Akdeniz Üniversitesi Suat Kolukırık Ramazan Çalık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title