Haberler

Serdar Ortaç'tan tepki çeken itiraf! Kredisini ödeyemeyince devlet bankası borcunu 8 ay ertelemiş

Güncelleme:

Son dönemlerde yaptığı ilginç çıkışlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç, verdiği röportajda kredisini ödemekte zorlanınca devlet bankasının borcunu 8 ay ertelediğini belirterek kendisine "Sen, Serdar Ortaç'sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat" denildiğini ifade etti.

Posta gazetesine verdiği röportajda özel hayatına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın ismini vermediği bir devlet bankasıyla ilgili itirafı sosyal medyada büyük tepki çekti.

"ÖZEL BANKA OLSA DONUMA KADAR ALIRDI"

Son dönemlerde gelirinde ciddi bir düşüş olduğunu ve borçlarını ödeyebilmek için devlet bankasından kredi çekmek zorunda olduğunu ifade eden Ortaç, "Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası 'Sen, Serdar Ortaç'sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat...' diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa belki donumu alırdı" şeklinde konuştu.

"TİCARİ AKLIM YOK BENİM"

Röportajı devamında kötü alışkanlıklarından dolayı maddi anlamda ciddi kayıplar yaşadığını belirten Ortaç, şöyle devam etti: "Zamanında çok yatırım yaptım. Oturduğum evin tüm sokağı, tüm mahalle benimdi. Eski Ali Sami Yen'in yanında 12 katlı plazam vardı. Babadan kalma fabrika... O hâlâ duruyor şükür. Diğer hepsi kötü alışkanlıklarımdan dolayı gitti. Ticari aklım yok benim. Ha şu an evim var, stüdyom var. Ama zamanında kazandıklarımı doğru değerlendiremedim maalesef, bu doğru."

TEPKİ ÇEKTİ

Serdar Ortaç'ın devlet bankasıyla ilgili itirafı sosyal medyada büyük tepki çekti. Kullanıcılar Ortaç'ı eleştiri yağmuruna tutarken; " Serdar Ortaç'ın kumar borcuna af mı? İnanmıyorum", "Sinir krizi geçireceğim, Serdar Ortaç neler konuşmuş öyle", "Serdar Ortaç'ın kumar borcunu da ödüyoruz yani. Şahane", "Ne dediğinin farkında değil herhalde", "Bu şarkıcının ayrıcalığı nereden geliyor?" şeklinde yorumlar yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Banka Magazin Haberler

500

Yorumlar (51)

adanalı:

sonra adana''da seyhan şubesini patlatınca patlattık oluyoz, neyse kardeş hindistana selam olsun

38
11
yanıtYanıtla
Mereto:

Adam sanatçı Türkiye yi tanıtmış ve güzel şarkılar besteler yapmış, devlet destek vermesi normal. Banka güzel hareket yapmış ve çiftçiler yada zor durumda olanlara da yardım etmesi lazım.

11
38
yanıtYanıtla
E ö:

Banka haksız neyse gereken ceza verilmeli normal vatandaş olsa kafasını agrıtır

35
6
yanıtYanıtla
Anayasanın 10. Maddesi noldu:

Hani herkes devlet kurumları önünde eşitti. Zaten inanmıyordum ama bu da bir kez daha ispatladı bunun doğru olmadığını

33
6
yanıtYanıtla
Yok ya:

Gayet normal bence şimdi devlete hizmet ettiyse, varken imkanı yardım yapmışsa bu adam okul kreş vs devlette bunu unutmaz. Doğrusunu yapmışlar

7
31
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Ben Vakıfbank''tan aldığım 3 kuruşluk Devlet Destek Kredisi için ''pandemi bitmediği için işsizim'' deyip erteleme istediğimde CİMER bana ''bankalar ticari kuruluştur, biz karışamayız'' derken kendi adamlarının borçlarını sınırsız erteliyorlar. Üstelik aldığım kredi DEVLET DESTEK Kredisi. Yani bankanın ticari parası değil. Kaldı ki Kamu bankaları halka destek olmak için faaliyet gösteren devlet kurumlarıdır. Halkı soymak için kurulmuş ticari işletmeler değildir. !!!

31
5
yanıtYanıtla
Kahraman:

Maalesef hepside Vatandaşı soymak için var. Ama normal Vatandaşı Zenginsen yada ensesi kalın bir dayın Amcam varsa peşkeş çekerler. Düzen hala aynı değişmedi değişmeyecek

yanıt16
yanıt1
yol yabdı:

istikrar sürsün. . . . yol yabalım. . . yol. . .

33
2
yanıtYanıtla
Saflar Sımsıkı:

Hastane, köprü de yapıyorlar. Dalga geçersen yapılan hizmetlerle bir daha hizmet eden biri başa gelmez. haberin olsun.

yanıt1
yanıt17
oysa:

saflar sımsıkı evet hastane köprü yapılıyo doğru ama bu milet devlet için değil maliyetini ve bu güne kadar verilen parayı hesaplarsak yapılanın on katı para vermişiz helede veriyoruz ve bizden sonra çocuklarımız ödeyecek bu hizmetten çok büyük kazığa benziyor

yanıt15
yanıt1
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title