Haberler

Sendikalardan Kurtoğlu'na "Arkandayız" Ziyareti

Güncelleme:

Memur-Sen bağlı olduğu sendikalar ile Diyarbakır İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu'nu ziyaret etti.

Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Memiş ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Enerji-Bir-Sen Şube Başkanı Hüseyin Hatipoğlu, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ömer Evsen ve Memur- Sen'e bağlı Büro-Memur-Sen, Bayındır-Memur- Sen, Ulaştırma-Memur- Sen gibi Sivil Toplum Örgütleri Diyarbakır İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında sendikalar adına konuşan Memur- Sen İl Temsilcisi Yunus Memiş, DKHB Genel Sekreteri Kurtoğlu'na sağlık alanında Diyarbakır'da yaptığı atılımlardan ötürü teşekkür etti. Memiş konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sivil Toplum Örgütü demek halk demektir. Bizler halkın gerçek temsilcileriyiz. Şu sıralar basında çokça kurum müdürlerimize yönelik haksız suçlamalara ve karalamalara şahit oluyoruz. Biz bu konuda halkımız adına kurum müdürlerimizin çalışmalarına göz attık. Sayın Kurtoğlu'nun halkın menfaatini gözeterek Diyarbakır'da sağlık alanında başarılı çalışmalara imza attığını gördük. Bu sebeple kendisini ziyaret etme kararı alarak, basın da birilerinin menfaatleri doğrultusunda yer alan karalama haberlerinin karşısında olduğumuzu ve aynı çizgideki başarılı çalışmalara imza attığı sürece Sayın Kurtoğlu'nun arkasında olduğumuzu ifade etmek istedik. Sendikalar olarak Kurtoğlu'nun Diyarbakır'ımızı bir üst seviyeye taşıyan sağlık politikalarını gönülden destekliyoruz."

DKHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammet Güzel Kurtoğlu insanlığa hizmeti amaç edindiklerini belirtti. Kurtoğlu: "Biz toplumun efendisi değil, toplumun hizmetkârıyız. Doğrularla beraber olmak zorundayız. Karalama ve yalan kimseye yakışmaz. Sendika temsilcisi arkadaşlarıma hem bizim hem de halkın duygularına tercüman olmalarının yanı sıra vermiş oldukları destekten ötürü de teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Muhammet Güzel Diyanet Sen Diyarbakır Memur Sen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title