Haberler

Selçuk Yöntem, Türkçe'yi Katleden Yarışmacıyı Azarladı

Güncelleme:

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında Selçuk Yöntem, Türkçe'yi doğru kullanmamasından rahatsız olduğu yarışmacıyı tüm Türkiye'nin önünde azarladı.

'Kim Milyoner Olmak İster' programına katılan Selim Kurt isimli yarışmacı, Selçuk Yöntem'in tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Yarışmaya Bursa'dan katılan Kurt'un Türkçe'yi doğru kullanmamasından rahatsız olan Selçuk Yöntem, kameralar önünde tepkisini dile getirdi ve karikatürist yarışmacıyı azarladı.

"HEP BÖYLE Mİ KONUŞUYORSUN?"

Yarışmacıya "Hep böyle mi konuşuyorsun?" diye çıkışan Yöntem "Sen bu işle uğraşıyorsun. Karikatüristsin. Kullanacağın dil de çok önemli" ifadelerine yer verdi.

"BEN DE FARKINDALIK YARATTINIZ"

Bu uyarı üzerine gülümseyen yarışmacı, Yöntem'e "Eyvallah, ben de bir farkındalık yarattınız. Çok teşekkür ederim" diyerek cevap verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selçuk Yöntem Selim Kurt Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Boz kurt Mobil-IOS:

Geldiydim gittiydim bir ağız Bir şive olabilir bu Türkçeyi katletmek değil ozaman Kürtler Lazlar Egeliler iç Anadolu insanıda Türkçeyi katlediyo

62
10
yanıtYanıtla
bilincliMobil-ANDROID:

adam şive ile konuşmuş acaba bir doğulu konussaydi uyarirmiydi Selçuk bey

25
22
yanıtYanıtla
As:

Karikatüristin Türkçeyi doğru değil, halk gibi konuşması önemli, onlar halka hizmet ediyor, eğitim veya örnek olmak başkalarının işi. Zaten karikatürist yapılan hataları abartır, düzeltmez

9
15
yanıtYanıtla
Abdullah:

Öğretmek de Selçuk gibi aydın sanatçıların işi. Herkes işini yapmış, ne konuşuyorsun?

yanıt3
yanıt1
As:

Konuşmuyorum yazıyorum, ayrıca sunucunun karikatüristi değil halkı eğitmesi gerekiyor.

yanıt1
yanıt0
ismet Mobil-ANDROID:

uyardı ve öğreti yakışan buydu Tebrikler. ...

19
3
yanıtYanıtla
TürkerMobil-ANDROID:

Yakışır Aslan amcaya. Türkçe bilmeyen karikatürist. Et kesmeyi bilmeyen kasaptan farkı yok.

19
0
yanıtYanıtla
Selcuk koc:

Asın bu adamı ya nasıl boyle türkçeyi katledebilir.. aptal sunucu ve yarısma .. Ne yanı egeden gelen bi teyzemiz ege şivesini kullanmayacakmı pardon bilgi yarısması yuksek dozda türkçe gerekli.. Kim ne sebeble özgürlük kısıtlıyorsa. Yazıklar olsun

7
11
yanıtYanıtla
onemsizMobil-IOS:

Siz de haberi yaprken "de" baglacini kullanmaya biraz ozen gosterseniz keske. "Ben de farkindalik yarattiniz" degil "bende" diye yazmaniz gerekir. Ne aci ki bunu defalardir yanlis yaziyorsunuz. Okur olarak biraz ozen bekliyorum sizden.

12
2
yanıtYanıtla
kelleMobil-ANDROID:

selçuk yöntemin sorusundaki çağ kebabı oltunun deil tortumun geleneksel yemeğidir herkese duyrula

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title