Haberler

Şehit kaymakamının anne-babası, oğullarının mezarını ziyaret etti

Güncelleme:

SAKARYA'nın Arifiye ilçesinde yaşayan Fatma ve Asım Safitürk çifti, görevi başında şehit edilen Kaymakam oğulları Muhammet Fatih Safitürk'ün mezarı başında dua edip, gözyaşı döktü.

SAKARYA'nın Arifiye ilçesinde yaşayan Fatma ve Asım Safitürk çifti, görevi başında şehit edilen Kaymakam oğulları Muhammet Fatih Safitürk'ün mezarı başında dua edip, gözyaşı döktü.

Mardin'in Derik ilçesinde 2016 yılında silahlı saldırıyla şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün mezarını, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde yaşayan annesi Fatma Safitürk ile babası Asım Safitürk, ziyaret etti. 65 yaş ve üzeri vatandaşlara verilen sokağa çıkma izni sayesinde mezarlığa gelebilen çift, dua edip, gözyaşı döktü.

Acılı baba Asım Safitürk, "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün milletimizin biraz sönük geçse de Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bu aşılacaktır, milletimizin sağ duyusu ve tedbirlere uyularak. Allah'tan milletimize sağlık, afiyet, birlik ve beraberlik nasip etmesini niyaz ediyorum. İnşallah bu sevilmeyen günler geride kalacak ve daha çok mutlu günlere ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhammet Fatih SAFİTÜRK Arifiye Sakarya Haberler

title