Haberler

Şehit Er Yılmaz Törenle Toprağa Verildi

Şırnak'ta Dün Terör Örgütü PKK Mensuplarınca Yola Döşenen Mayının Askerlerin Geçtiği Sırada Patlatılması Sonucu Yaşamını Kaybeden Şehit Er Süleyman Yılmaz, Düzenlenen Törenle Toprağa Verildi.

Şırnak'ta dün terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen mayının askerlerin geçtiği sırada patlatılması sonucu yaşamını kaybeden Şehit Er Süleyman Yılmaz, düzenlenen törenle toprağa verildi.

Şehit er Yılmaz (28) Ulu Cami'de kılınan ikindi namazının ardından Şehitlik'te düzenlenen törenle toprağa verildi. Ulu Cami'ye giriş ve çıkışlarda vatandaşlar Türk bayraklarıyla terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attılar.

Ulu Cami'de şehit Er Yılmaz'ın öz geçmişi okundu. Askeri manganın arkasında yine askerler ve şehit yakınları tarafından cenaze aracına kadar omuzlarda taşınan Şehit Er'in tabutuna yaklaşmak ve dokunmak için vatandaşların büyük çaba gösterdikleri dikkati çekti. Vatandaşlar, şehitliğe kadar sloganlar atarak yürüyerek gittiler.

Evli ve bir çocuk sahibi olan şehit er Yılmaz için düzenlenen törene şehit erin ailesi ve yakınlarının yanısıra Vali Ahmet Kayhan, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamza Koçyiğit, ile Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Albay Orhan Büyükgüngör de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

title