Haberler

Şehir Hastanesi İçin Otoyol Bağlantı Kavşağı Yapılacak

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak, otoyol bağlantı kavşağının bir an önce tamamlanması gerektiğini belirtti.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştıracak, otoyol bağlantı kavşağının bir an önce tamamlanması gerektiğini belirtti.

Vali Demirtaş başkanlığında Adana'nın Sarıçam ilçesinde bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü şantiyesinde toplantı düzenlendi.

Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost, sinevizyon eşliğinde yaptığı açıklamada, Adana Şehir Hastanesi Otoyol Bağlantı Kavşağı ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı.

Vali Demirtaş, daha sonra uygulama alanında incelemede bulunarak, kente ve bölgesine önemli hizmetler verecek olan Adana Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştıracak, otoyol bağlantı kavşağının bir an önce tamamlanmasını, yolun sadece hastaneye değil aynı zamanda Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi, 33 bin kişi kapasiteli Şehir Stadyumu ve Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi gibi çok önemli merkezlere hizmet edeceğini söyledi.

Çalışmalarından dolayı Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost'a teşekkür eden Vali Demirtaş, söz konusu çalışmaların bir an önce tamamlanmasını vurguladı.

Toplantıya, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer ile Karayolları Bölge Müdürlüğü'nden yetkililer katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Yakup Dost Sarıçam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title