Haberler

Sefirin Kızı'nın 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sancar ve Akın'la ilgili sır ortaya çıkıyor

Güncelleme:

Yayın hayatına başladığı günden bu yana izleyiciyi kendine hayran bırakan Sefirin Kızı'nın 9. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Sancar ve Akın ile ilgili bir video izleyen Nare, telefonu Sancar'dan saklasa da başarılı olamıyor. Videoyu izleyen Sancar ise büyük bir şok yaşıyor.

Star TV'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı'nın merakla beklenen 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün başrollerde oynadığı Sefirin Kızı'nın yeni bölümünde, Sancar ve Akın ile ilgili büyük bir sır ortaya çıkıyor.

"SANCAR BUNU KESİNLİKLE GÖRMEMELİ"

Sefirin Kızı 9. yeni bölüm fragmanında, bir video izleyen Nare, bunu Sancar'dan saklamaya çalışıyor. Nare'nin "Videoda Sancar'ın Akın'ı öldürmesini sonra da kendini yok etmesini sebep olacak bir şey var. Sancar bunu kesinlikle görmemeli" sözleri herkesi korkuttu. Ancak telefonu Nare'den alan Sancar, kendisinden saklanan büyük sırrı öğreniyor.

Sefirin Kızı'nın 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sancar ve Akın'la ilgili sır ortaya çıkıyor

SEFİRİN KIZI'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sancar, Nare'nin Melek'i de alıp gittiğini öğrendiğinde deliye döner.Sefirin kızı geçmişte olduğu gibi bir kez daha onu terk etmiştir. Hem de yıllarca birbirlerine yazdıkları mektuplara ihanet edercesine ona değil, Gediz'e mektup bırakarak. Bu ihanetin acısını, yıllardır sakladığı mektuplardan çıkarmaya kalkar.

Akın'ın kendi vebası olduğuna inanan ve bu mikrobun başkalarına bulaşmasına izin vermemek için onu peşine takan Nare, planında başarılı olur. Akın çok geçmeden Nare'nin Barselona'da olduğunu öğrenir. Polis tarafından arandığı için, sahte pasaport alıp Barselona'ya gitmenin yollarını arar.

Ancak Nare'nin nereye gittiğini tek öğrenen Akın değildir. Sancar ve Gediz de Nare'nin babasının imzasını taklit ederek Barselona'ya gittiğini öğrenirler. Sancar Güven Çelebi'yi onunla birlikte Barselona'ya gitmeye ve torununu geri getirmeye razı eder. Gediz de onların peşinden gitmeye kalkınca işler karışır. Sadece Akın'ı peşine takmayı planlamıştır ama babası, sevdiği adam ve en yakın arkadaşı da Akın'la birlikte Barselona yollarına düşmüşlerdir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Barselona Haberler

500

Yorumlar (15)

VATANDAŞ:

GUZEL DIZI

26
4
yanıtYanıtla
BAY KEMAL:

DİZİ GÜZELDE ENTRİKA YOK ENTRİKA ÇOĞALSA BAK GÖR SEN KAÇ KİŞİ İZLİYOR BEN BAY KEMALSAYGILAR

yanıt6
yanıt6
AYŞE:

ÇOK SIKICI Bİ DİZİ

10
7
yanıtYanıtla
Sena yılmaz:

Hayır müthiş

yanıt3
yanıt0
gül:

ben beğendim

5
6
yanıtYanıtla
Mehmet Arpa:

Harika bir dizi

6
3
yanıtYanıtla
Gamze akln:

Yayından kalsın bu dizi hiç güzel degil

1
3
yanıtYanıtla
Lal:

Başarılı ve sürükleyici bir dizi beğenerek izliyorum. . .

3
1
yanıtYanıtla
KaraKartal:

bir kac yil icinde yaslandi gözleri torba torba oldu Neslihan in . bir kac yil sonra tamamen gecer. dizi cok bile sürdü yakinda yayindan kaldirilir.

1
2
yanıtYanıtla
gerek yok:

entrikadan kastın heyecan sanırım :)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title