Haberler

Seda Sayan ve Demet Akalın kavgasında bomba iddia! Bir de Ebru Yaşar detayı çıktı

Güncelleme:

Demet Akalın ve Seda Sayan arasında 'Sabah programı' nedeniyle başlayan tartışma, şiddetlenerek devam ediyor. İkili arasındaki kavgada Akalın'ı destekleyen bomba bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Sayan, Ebru Yaşar'la anlaşan kanal yönetimini ikna ederek, sabah programını kendisi sunması için kanalla anlaşmaya vardı.

Demet Akalın ve Seda Sayan arasında magazin gündemini sallayan tartışmalar, sosyal medya üzerinden devam ediyor. Demet Akalın, Star TV'de yayınlanan sabah programının bitmesinin ardından Seda Sayan'ın kendisinin yerine geçmek için jet hızı ile hamle yaptığını iddia etmişti. Bu iddiaların ardından Sayan cephesinden sert tepki geldi.

GÜN BOYU SOSYAL MEDYADAN GÖNDERME YAPTILAR

Snob Magazin'in özel haberine göre; Seda Sayan ile Demet Akalın arasındaki sabah programı kapışmasında ilginç detaylar ortaya çıktı. Demet Akalın'ın Alişan'la sunduğu sabah programının cuma günü final yapmasından sonra yerlerine Seda Sayan'ın geleceği belirtilmişti. İkili, gün boyu sosyal medyadan birbirine gönderme yaparken, ilginç bir iddia ortaya atıldı.

BOMBA EBRU YAŞAR İDDİASI

'Demet Akalın ile Alişan Sabah Sabah' programının bitmesinin belli olmasından sonra kanal yönetiminin Ebru Yaşar'la iletişime geçtiği öğrenildi. Yaşar'la prensipte anlaşılmasının ardından yanına partner arayışı devam ederken, durumu öğrenen Seda Sayan'ın araya girdiği iddiası bomba etkisi yarattı.

FATİH YÜREK VE ONUR BÜYÜKTOPÇU DA AYNISINI YAŞADI İDDİASI

Yöneticilerle konuşup ikna ettiği iddia edilen Sayan, programı devraldı. Yaşar'ın kendisinin yerine gelen Sayan'ı öğrenmesiyle şok olduğu söyleniyor. Sayan'ın daha öncede Fatih Ürek ve Onur Büyüktopçu'ya da aynısını yaptığı iddia edilmişti.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Demet Akalın Ebru Yaşar Seda Sayan Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title