Haberler

Savıola, Resmen Real Madrid'de

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Şampiyonu Real Madrid, Ezeli Rakibi Fc Barcelona'nın Arjantinli Yıldızı Javier Saviola'yı Resmen Renklerine Bağladı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Şampiyonu Real Madrid, ezeli rakibi FC Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Javier Saviola'yı resmen renklerine bağladı.

Real Madrid, bir süredir gündeminde olan 25 yaşındaki Arjantinli yıldız futbolcu Javier Saviola'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Santiago Bernabeu Stadyumu'nda gerçekleştirilen imza töreninde yeni Real Madrid formasıyla basın mensuplarına poz veren Saviola, teknik direktörü Bernd Schuster'in güvenini kazanmanın kendisi için en büyük öncelik olduğunu söyledi. Saviola, Barcelona'da da çok çalıştığını ve antrenmanlarda elinden geldiğini yaptığını ancak şansın yanında olmadığını da sözlerine ekledi.

Saviola, 2003 yılında Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'ın Barcelona'nın başına gelişinden beri bir türlü kadroda istikrarlı şekilde yer alamıyordu. Saviola, son dönemlerde de Samuel Eto'o ve Eidur Gudjohnsen'in yedeği konumuna düşmüştü. Arjantinli yıldız, forma bulduğu anlarda ise iyi bir grafik çizmesine karşın bu kez Rijkaard engeline takılmıştı.

Saviola, 2004/2005 sezonunda Fransa Birinci Ligi (Ligue 1) takımlarından Monaco'da, 2005-2006 sezonunda ise İspanyol ekibi Saviola'ya kiralık olarak gönderilmişti.

Barcelona'da altı yıl top koşturan Saviola; Bernd Schuster, Michael Laudrup and Luis Figo gibi yıldızlardan sonra, Katalan ekibinden Real Madrid'e transfer edilen bir başka isim olarak da tarihe geçti.

Real Madrid, Fabio Capello'yla yollarını ayırıp Bernd Schuster'i göreve getirmişti. Başkent ekibi, yaklaşan sezon öncesi son olarak savunma oyuncuları Christoph Metzelder ve Pepe'yi renklerine bağlamıştı.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title