Haberler

Şarkıcı Doğuş, Hayranlarına Müjdeyi Verdi!

Güncelleme:

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran yakışıklı şarkıcı Doğuş, setlere geri döndüğünün müjdesini magazin muhabirleriyle paylaştı.

Yakın bir dostuyla birlikte geldiği alışveriş merkezindeki öğle yemeği yiyen Doğuş, daha sonra ayaküstü muhairlerin sorularını yanıtladı.

"BEKLEYİP GÖRECEĞİZ"

Doğuş, "Bildiğiniz gibi oyuncu olarak daha önce 'Aşk Kopat' filmiyle izleyicinin karşısına çıkmıştım. Şimdi 'Babadan Oğula' filmiyle tekrar setlere döndüm. Allah'ın izniyle bir aksilik olmazsa eylül ayında film vizyona girecek. Umarım izleyici beğenir, bekleyip göreceğiz. Şu sıralar boks yapıyorum. Düzenli olarak haftanın belirli saatleri salonda çalışıyorum" dedi.

Şarkıcı Doğuş, Hayranlarına Müjdeyi Verdi!

DOĞUŞ KİMDİR?

Doğuş (d. 30 Haziran 1974, Almanya ), Türk Pop Müzik şarkıcısı. Asıl adı Orhan Baltacı'dır. Doğuş, 30 Haziran 1974'te Almanya'da doğdu. Aslen Rize, İkizdereli olan şarkıcı 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 4 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşındı. Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya başladı. Çeşitli zorluklarla karşılaştı. Adını "Doğuş" olarak değiştirdi. Survivor'da yarıştı.

Şarkıcı Doğuş, Hayranlarına Müjdeyi Verdi!

En yaratıcı 'müzisyenlerden' biridir . Hapiste geçirdiği günlerde 200 beste yaptığını iddia etmiştir. 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 4 yaşında Türkiye';ye geldi. Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya, hayatın gerçekleriyle tanışmaya başladı. Cezaevleri, sokaklar, apartman boşlukları, kötü çevre, kötü arkadaşlıklar hepsini çocukken yaşadı.

Şarkıcı Doğuş, Hayranlarına Müjdeyi Verdi!

Bu kadar kötü koşullarda bile sigara, alkol, uyuşturucu vb. maddeleri kullanmamış Doğuş bugün hala sigara, alkol, uyuşturucu vb maddeler kullanmamakla birlikte içkili bar programı yapmamaktadır. Sokakta yaşadığı dönemde hayaller kurmaya başladı. Bu hayaller zamanla ve inancıyla hedefleri halini aldı. Hedefi Türkiye sınırları içinde bir yıldız olmaktı. Bu yolda Allah vergisi sesi yanında kendi söz müziklerini yazmaya başladı.

Şarkıcı Doğuş, Hayranlarına Müjdeyi Verdi!

Bunları sokakta beraber yaşadığı arkadaşlarıyla paylaştı. Bu paylaşım ona yetmedi. Bu söz ve müzikleri Türkiye'ye duyurması lazımdı. İlk iş olarak yıllardır yaşadığı sokaklardan, kötü psikolojiden kurtulup yeni bir hayata başlamak için, yeniden doğmak için adını Doğuş olarak değiştirdi.

Şarkıcı Doğuş, Hayranlarına Müjdeyi Verdi!

Çalmadığı plak şirketinin kapısı kalmadı.En sonunda şu an "babam" dediği İskender Ulus prodüktörlüğünde Ulus Müzik etiketiyle 1996 yılında kendi söz müziklerini; kendi adını taşıyan "Doğuş" adlı albümle müzikseverlere sundu. Ve beklenen patlama çok geçmeden gerçekleşti. Kısa sürede milyonlara vuran bir satışla hayalleri gerçek oldu. O artık Türkiye'nin yıldızı parlak yeni star'ıydı. İlk albümü olmasına rağmen "Gamsız", ";Uyan", "Ben sensiz ne yaparım" gibi listebaşı şarkılarla müzik dünyasına merhaba dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

DOST Partisi Almanya Türkiye Doğuş Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Taner:

Bu boncuğu da yakışıklı yaptınız helal size.

2
4
yanıtYanıtla
Nereye gitti de dönüyor:

Biryere gitmedi, sadece unutuldu

3
3
yanıtYanıtla
Zamazingo:

Eveeeeet yıllar süren uykusuzluk sorunlarım bitti doğuş geri dönüyor.

2
3
yanıtYanıtla
Müjde bu değil:

Bu işi bıraktım dese müjdeydi.

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

var kardesim var ben varim allah kimseyi dusurmesin dusersen dostun olmaz mesela demir kardesimiz gibi

2
0
yanıtYanıtla
ALİ:

çok merak ediyorduk parası biten sete konsere izlemeyin şunları!!

0
1
yanıtYanıtla
İZMİR-35:

BİR ZAMANLAR ŞARKILARI 10 NUMARA 5 YILDIZDI YAZIK OLDU

1
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Sarkilari güzel, sesi güzel. Bos bos ne konusuyorsunuz yine? Insanlari yargilamadan duramiyor bazileri.

1
0
yanıtYanıtla
cevo:

bunun nesine hayran oluncaksa

0
1
yanıtYanıtla
2019:

Ben bir pislik olamam anlayışına. Çirkeflik bana layık değil anlayışına. Adam olmanın peşini bırakmayışına. Ya sen !. . Biryerlere gelebildinmi tüm yaşamında. Sen sigarayı bile bırakamamış kendine layık gördüğün takma isim olan CEVO gibi bir çirkefsindir belkide,

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title