Haberler

Şarkıcı Devran Çağlar, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla bilinen 56 yaşındaki Devran Çağlar vasiyeti üzerine Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesindeki Yeni mezarlıkta toprağa verildi. Şarkıcının cenazesinde gözyaşları sel oldu.

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk ve fantezi şarkılarla adından söz ettiren ve asıl adı Mustafa Dağlar olan Devran Çağlar, İstanbul Maltepe'de yaşadığı rezidansta ölü bulunmuştu. Kalp krizi sonucu öldüğü açıklanan şarkıcı, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan uçak ile Muğla'ya getirildi. Devran Çağlar'ın cenazesi, İçmeler Yeni Cami'de kınan öğle namazının ardından Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Devran Çağlar'ın cenazesine, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, annesi Mihriban ve vatandaşlar katıldı. Cenazeye sanat camiasından katılım olmazken, annesi tabut başında gözyaşı döktü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (89)

Adınızı yazin:

Bunun yikamasi yapilmaz cenazesi kılınmaz kıldıran hoca bile günaha girer ama neyse .Hocalar da değişti herşey para ya bakar oldu.

12
108
yanıtYanıtla
osmanlı:

asıl senin leşin yıkanmaz

yanıt60
yanıt10
Cengiz berlin:

Acimasiz olmayin müslüm baba ne demis talih bizi yazmis kara deftere bir gün gidecegiz o mechul yere rastladIn mI hic gidip gelene sende boyun egersin bir gün kadere

29
0
yanıtYanıtla
SOSYALISTO:

NASIL YASARSAN OYLE GIDERSIN KOKTEIL PARTISINE GELMISLER GIBI HEPSI DAZLAK GIYINMIS YAZIK BUTUN DUNYADA OLUYE SAYGI GOSTERIRLER NE OLURSA OLSUN SU BIZIM ILERICI DUSUNEN LAIK GECINEN SOYTARILAR HICMI UTANMADINIZ O TABUTUN ONUNDE SIZLERE ISIM BULAMIYORUM OKADAR EZIK VE CURUKSUNUZ

13
12
yanıtYanıtla
parayisevengomunist:

turkcen cok berbat acilen ders alman gerekli

yanıt4
yanıt9
Yeniçeri:

Laikler kadar başına taşlar düşsün pis faşist senin gibiler yüzünden 100 yıldır bu ülke bir ileri iki geri gidiyor not bu sözüm senin düşünenlerin alayına hangi görüşten olursa olsun

yanıt5
yanıt5
1:

ARKADAS YABQNCILAR BILE CENAZEYE SQYGI GOSTERIR VE ADAM GIBI GIYINIRLER SUNLARA BAK SANKI PILAJA GITMISLER TABUTUN BASINDA DIYELEN RESMEN CIPLAK GITMIS BUNE SAYGISIZLIK BIR ECNEBI KADAR OLAMADINIZ TAMAM LAIK SINIZ AMA BUKADARDA LAUK OLMAYIN

14
7
yanıtYanıtla
ATSIZ:

Bunun laiklik ile ilgisi yok. 40 derece hava sıcaklığı var. O bölgelerde giyim, iklime göre. Seninde cenazeni aynı şekilde kaldırırlar..

8
12
yanıtYanıtla
Larvederi:

Cenazeye giderken tertipli gidilir her yere gidilen yere göre tertip yapılır

yanıt5
yanıt1
melis:

katılıyorum çünki marmariste yaşıyorum ve hava inanılmaz sıcak nefes alamıyoruz

yanıt0
yanıt1
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title