Haberler

Şarkıcı Cenk Eren, salgından sonra evlenecek olan hemşirelerin düğününde sahne alacak

Güncelleme:

Şarkıcı Cenk Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da düğünü olacak iki yoğun bakım hemşiresinin özel gününde sahne alacağını söyledi. Beklediğinden daha fazla talep gelen şarkıcı, bu olayı Türkiye genelinde yapmaya karar verdi.

Şarkılarındaki başarısıyla her daim adından söz ettiren başarılı isim Cenk Eren, koronavirüs salgını döneminde gecesini gündüzüne katarak çalışan sağlık çalışanları için harekete geçti. Evlenecek olan iki hemşirenin düğününde sahne almak isteyen Eren'in jesti sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2 HEMŞİRENİN DÜĞÜNÜNDE SAHNE ALMAK İSTEDİ

Twitter hesabından paylaşım yapan Cenk Eren, "Bu günler geçince İstanbul'da düğünü olacak yoğun bakım hemşiresi olanlar arasından kura çekip en az 2 tanesinin düğününde şarkı söyleyeceğim. Fırın ve bulaşık makineleri benden. (Sahnemde güzeldir iyi eğlendiririm) DM atın bakalım" dedi.

"TÜRKİYE GENELİNDE YAPACAĞIZ"

Şarkıcının yaptığı bu Twitter paylaşımının altına kısa sürede yüzlerce yorum gelince başarılı isim bir paylaşım daha yaptı ve şunları yazdı: "Anlaşıldı bu iş iki hemşirenin düğününde şarkı söylemekle olmayacak ne güzel şeyler yazıyorsunuz. Bu baya büyüyor… Türkiye genelinde yapacağız anlaşıldı. Sağ olun var olun haberleri bekleyin."

Şarkıcı Cenk Eren, salgından sonra evlenecek olan hemşirelerin düğününde sahne alacak

Şarkıcı Cenk Eren, salgından sonra evlenecek olan hemşirelerin düğününde sahne alacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Cenk Eren Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

PAŞALI:

Ey Mülkün Sahibi olan ALLAH''ım. . Sen Mülkü dilediğine verir, dilediğinden çekip alırsın. . Dilediğini Yüceltip Aziz edersin, dilediğini alçaltıp Zelil kılarsın. . İmkân, Mal ve Nimet senin elindedir. . Sen, her şeye Kadirsin. '' Ülkemizi Virüsten kurtar ALLAH''ım. . Hayırlı Kandiller.

5
0
yanıtYanıtla
Urfali:

Gereksiz reklamlar....

2
2
yanıtYanıtla
MERSİN''Lİ:

Gerekli reklam nasıl oluyormuş ? Keko, sen de yap seninki de reklam olsun . Nasıl bir kafaya sahipsin ? İnanın , yaralı parmağımı uzatsam , şuna bir işe desem , eminim iyileşir diye işemezsin .

yanıt3
yanıt0
orkestra:

gereksiz yazılar. gereksiz işler. insanlar ölüyor, yok şarkı söyliycekmiş. kim bu ya

2
2
yanıtYanıtla
YASİN:

2 KURUŞ ETMEZ BOŞVERİN

1
2
yanıtYanıtla
Ronfoy:

Hemşireler buna bakmadı, ilaç verip iğne yapmadı, bu da böyle davrandı.

1
0
yanıtYanıtla
Hemşire:

Hemşire değilseniz ve hele de yoğun bakımda çalışıyorsanız bu işin değerini sorgulamak haddiniz değil saygılar

1
0
yanıtYanıtla
Hemşire:

Yoğun bakımda *calismiyorsaniz* demek istedim

0
0
yanıtYanıtla
susuz yaz:

cenk eren kim be

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title