Haberler

Şanlıurfa: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye'nin Tanınmış İş Adamlarından Fatih Bucak, Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı.

Türkiye'nin tanınmış iş adamlarından Fatih Bucak, Şanlıurfa spor'un kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Bucak, başkanlığın kendisine bırakılması halinde Sarı-yeşilli takımı Turkcell Süper Ligi'ne çıkaracağını söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nden Yükselme Gurubu'na yükselen Şanlıurfa spor'un Turkcell Süper Lige çıkmasını isteyen iş adamı Fatih Bucak, takımın başkanlığına talipli olduğunu belirtti.

Şanlıurfa Yıldız Sarayı Konuk Evi'nde bir basın toplantısı düzenleyen Bucak, sözlerine şöyle devam etti: "Büyüklerimiz şu ana kadar elinden geleni yaptı. Bu bir bayrak yarışı. Şanlıurfa spor'un başkanlığı bize devredilmeli. Şanlıurfa spor'u Turkcel Süper Ligi'ne çıkarmak bizim işimiz. Kulüp başkanı olup Şanlıurfa spor'u Turkcell Süper Ligi'ne çıkaramazsam Şanlıurfa halkı benden hesap sorsun."

Şanlıurfa spor Kulübü Başkanı AKP Milletvekili Sabahattin Cevheri'nin siyasetin içinde olduğunu hatırlatan Bucak, şöyle konuştu: "Sabahattin abi bu güne kadar çok büyük hizmetlerde bulundu. Siyasette olduğundan dolayı bundan sonra çiftçinin, esnafın işiyle uğraşmalı. Bir koltukta 2 karpuz taşınmaz. Sabahattin abi Şanlıurfa spor'u kongreye gitmeden bize devretmeli."

Başkan olması durumunda Türkiye'nin ünlü futbolcularını ve teknik direktörlerini Sarı-yeşilli takıma getireceğini belirten Fatih Bucak, şöyle konuştu: "Teknik direktör olarak Aykut Kocaman'ı düşünüyorum. Aykut ile çok iyi bir dostluğumuz var. Bizim için Şanlıurfa'ya gelir. Sergen Yalçın da benim yakın arkadaşım ve dostum. Sergen de Şanlıurfa spor'da başkan olmam durumunda Şanlıurfa spor'da oynayabileceğini söyledi. Şanlıurfa'nın konumundan daha kötü illerin takımları Turkcell Süper Lig'de mücadele ediyor. Şanlıurfa spor neden bu lige çıkmasın? Bana Şanlıurfa spor başkanlığı verilirse kimseyi mahcup etmeyiz. Türkiye'nin önde gelen iş ve spor camiasından ünlüler beni destekliyor. Sergen Yalçın, Tanju Çolak, Aykut Kocaman, Erdoğan Arıca da Şanlıurfa'ya gelecekler arasındadır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title