Haberler

Sanayi ve Üretimi Destekleyen Tasarı Komisyonda

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kunun ve KHK'larda değişiklik yapan tasarının maddelerinin görüşmeleri sürüyor.

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kunun ve KHK'larda değişiklik yapan tasarının maddelerinin görüşmeleri sürüyor.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda görüşülen tasarıdan, verilen önergeyle, zeytinlik sahalarda her çeşit hayvan otlatılmasını yasaklayan ve hayvan otlatanlara 5 bin TL idari para cezası öngören madde çıkarıldı.

Bu arada tasarının görüşmeleri sırasında Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tan, ayağa kalkarak tepki gösterdi.

Bunun zeytinciliğin ölüm fermanı olduğunu savunan Tan, salonu terk edeceklerini, bu düzenlemeyi kabul etmekle serbest olunduğunu söyledi.

Tan, AK Parti'li milletvekillerinin saygılı olunmasını istemesi üzerine, "Sizin zeytinciye saygınız var mı? Milyonlarca insanın, ağacın vebali sizin üzerinizde." diye bağırdı.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Burada politika yapmayın. Gitmek istiyorsa gitsin." dedi.

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, "Sen git, misafire saygınız yok. Onun canı yanıyor, sen laf için buradasın. Evinize geleni kovuyor musunuz?" diye karşılık verdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz da Sarıbal'a, "Sen provoke etmeye gelmişsin. Şov yapıyorsun." diye tepki gösterdi.

Kaynak: AA / Politika

Orhan Sarıbal Mustafa Tan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title