Haberler

Samsun Vedat Şahin ve Yakın Koruması Toprağa Verildi

İstanbul Nişantaşı'nda evinden çıktıktan sonra, uğradığı silahlı saldırıda yaşamlarını yitiren Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yakın koruması Ferdi Topal'ın cenazeleri, Samsun'un Bafra İlçesi'nde toprağa verildi.

İstanbul Nişantaşı'nda evinden çıktıktan sonra, uğradığı silahlı saldırıda yaşamlarını yitiren Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yakın koruması Ferdi Topal'ın cenazeleri, Samsun'un Bafra İlçesi'nde toprağa verildi.

Nişantaşı Valikonağı Caddesi'nde önceki akşam bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu öldürülen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yakın koruması Ferdi Topal için memleketi Samsun'un Bafra İlçesi'nde yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı cenaze töreni düzenlendi. Vedat Şahin'in cenazesi ilk olarak evinin önüne getirildi. Burada alınan helallikten sonra Şahin'in cenazesi kalabalık bir topluluk eşliğinde omuzlarda cenaze namazının kılınacağı Mevlana Camii'ne getirildi. Koruması Ferdi Topal'ın cenazesi de aynı camiye getirildi. Cenaze törenine katılanlar arasında MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve Çılgın Sedat lakaplı sanatçı Sedat Kapurtu da yeraldı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı camideki cenaze töreninde Sedat Şahin'in bulunmadığı belirtildi.

Cuma Namazı'nın ardından kılınan cenaze namazından sonra Vedat Şahin'in cenazesi, Alaçam İlçesi Gökçeboğaz Köyü Kargalı Mahallesi'ndeki köy mezarlığına götürülmek için Bafra Belediyesi'ne ait cenaze aracına konuldu.

Sedat Şahin'in oğulları Şehmi Şahin ve Serkan Şahin ile Vedat Şahin'in oğlu Bahattin Şahin, taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Sedat Peker, Sami Hoştan, Ahmet Kabadayı, İrfan Kabadayı, Mustafa Arzar, Menderes Kutlu başta olmak üzere çok sayıda kişinin çelenk gönderdiği dikkat çekti. Vedat Şahin'in cenazesi, törenin ardından götürüldüğü Alaçam İlçesi Gökçeboğaz Köyü'nde toprağa verildi.

Vedat Şahin ile birlikte hayatını kaybeden yakın koruması Ferdi Topal'ın cenazesi ise törenin ardından Bafra Asri Mezarlık'ta son yolculuğuna uğurlandı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: İlker AKTAŞ- Hasan DAVRAN/ BAFRA(Samsun), (DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahattin Şahin Samsun Bafra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title