Haberler

Şampiyon Atletico Röntgen

Güncelleme:

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimi tarafından organize edilen Salon Futbol Turnuvası finalinde Hastane İdaresi'ni 6-3 mağlup eden Atletico Röntgen mutlu sona ulaştı.

Nefesleri kesen final sonrasında şampiyon takıma kupasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın verdi.

Turnuvanın iki iddialı ekibinin karşı karşıya geldiği müsabaka ortada başladı. Hastane İdaresi'nin önemli isimleri İsa Erfalay, İbrahim İnan ve Cengiz'in sakatlıklarından dolayı tam kapasiteyle oynayamadığı müsabakada oyunun kontrolü Atletico Röntgen'e geçti.

Kırmızı beyazlı ekip, tatlı sert oyunuyla rakibi Hastane İdaresi karşısında rahat bir görüntü sergiledi. Maç içerisinde yakaladığı gol pozisyonlarını iyi değerlendiren Atletico Röntgen, her iki yarıda bulduğu gollerle salondan 6-3 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın sonunda yapılan ödül töreninde dereceye giren takımları ve turnuvanın gol kralına hediyeleri taktim edildi. Maç sonunda şampiyon Atletico Röntgen takımındaki sevinç görülmeye değerdi.

Final maçını OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Mahmut Aydın, Fen Edebiyet Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Eren, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk ve OMÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt izledi. Maçın sonunda Aydın, Eren, Selçuk ve Özyurt sporcuları tebrik ettiler. Şampiyon Atletico Röntgen'e kupasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Aydın verdi. İkinci olan Hastane İdaresi ise kupasını Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şenol Eren'den aldı.

Her anı büyük heyecana sahne olan turnuvayı üçüncü olarak bitiren Kardiyoloji takımına ise kupasını Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr.Mustafa Bekir Selçuk verdi. Başhekim Selçuk, turnuvanın amacına ulaştığını ve seneye daha geniş katılımlı bir organizasyona daha imza atacaklarının şimdiden sözünü verdi. Kupa töreni sonrasında toplu olarak objektiflere fotoğraf çektiren şampiyon Atletico Röntgen takımında büyük sevinç yaşandı.

Sakatlığına rağmen başarılı performansıyla göz dolduran Hastane İdaresi'nin forveti İbrahim İnan ise, turnuvayı gol kralı olarak tamamladı.

Oynadığı her karşılaşmada gol atan başarılı oyuncu İbrahim İnan, turnuvayı uzak ara birinci olarak tamamladı. Final karşılaşması sonrasında gol krallığı resmiyet kazanan İbrahim İnan, ödülünü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt'dan aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selahattin Özyurt Mustafa Bekir İbrahim İnan Mahmut Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title