Haberler

"Sahne Senin Gebze" Başladı

Gebze Belediyesi tarafından kentte müziğe ilgi duyan genç yeteneklere kendilerini kanıtlama ve sahne deneyimi kazandırmak amacıyla düzenlenen Sahne Senin Gebze etkinliği başladı.

Gebze Kent Meydanı'nı dolduran yüzlerce Gebzeli genç yetenekleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar ilgi ve coşkuyla dinledi. Sahne Senin Gebze etkinliğini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Gebze belediye başkan yardımcıları, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile her yaştan Gebzeli vatandaş takip etti.

Etkinliğin açılışında konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze'nin artık eskisi gibi olmadığını belirterek, "Gebze artık vatandaşlarımızın iş nedeniyle zorunlu yaşadığı bir şehir değil, yaşamaktan keyif alınan bir şehir haline gelmektedir. Seçim beyannamemizde yer aldığı gibi Kent Meydanı'nı bitirdik. Sizlere verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Gençlere verdiğimiz sözleri de bir bir yerine getiriyoruz. Bu organizasyonu aslında geçen yıl gerçekleştirecektik. Kent meydanının bitmesini bekledik. Gebzemiz genç bir nüfusa sahip. Gebze'nin genç yeteneklerinin önünü açmak için düzenlediğimiz bu etkinliğe gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Gebze Kent Meydanı'nda başlayan etkinliğin ilk akşamında Ehli Keyf ve Lotus adlı müzik grupları sahne aldı. Grup Ehli Keyf ve Lotus'un sahnede gösterdiği performans meydanı dolduran gençler ve Gebzeliler tarafından coşkuyla alkışlandı. Gebzeli amatör müzisyenlerin ardından sahneye çıkan ve Yetenek Sizsiniz yarışmasında çeyrek finale kadar yükselen Gebzeli Emin Çiçek ve Özkan Karadelioğlu Akrobasi Futbol gösterisi yaptı. Gençlerin akrobasi futbol gösterisi Başkan Köşker ve meydandaki vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziyaettin Akbaş Adnan Köşker Çayırova Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title