Haberler

Şahan Gökbakar, Kaz Dağları'ndaki protestoya sosyal medya hesabından destek verdi

Güncelleme:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kaz Dağları'ndaki ağaçların kesilmesine verdiği tepkiyi sürdürdü. Gökbakar, "Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez." ifadelerini kullandı.

Binlerce insanın Kaz Dağları'ndaki ağaçların kesilmesini protesto etmek amacıyla tesislerin yakınında toplanması ve yürüyüşe geçmesinin ardından sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılmaya başlandı. Şahan Gökbakar'da sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla protestoya destek verdi.

Şahan Gökbakar, Kaz Dağları'ndaki protestoya sosyal medya hesabından destek verdi

ŞAHAN GÖKBAKAR SÖZÜNÜ TUTTU

Ağaç kesilme haberlerin çıktığı ilk günden bu yana tepkisini sert bir şekilde ortaya koyan Şahan Gökbakar, Instagram hesabından ağaçların kesilmesine ve tabiatın tahrip edilmesine tepki göstermek için yürüyüşe geçen binlerce insanın fotoğraflarını yayınlayarak konunun takipçisi olacağına dair verdiği sözü tuttu.

Şahan Gökbakar, Kaz Dağları'ndaki protestoya sosyal medya hesabından destek verdi

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ, KAZ DAĞLARI DEŞİLMEZ"

Şahan Gökbakar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından, "Bu güzel ülkeyi ve Kaz Dağları'nı kendi çıkarları için kimse elimizden Alamos… O ağaçlar senin çocuğunun, benim çocuğumun ey vatandaş… Kaz Dağları bir tane… Çanakkale bir tane… O şehirde ne destanlar yazıldı, iyi bilir yabancılar… Çanakkale geçilmez diye boşuna denmedi… Çanakkale geçilmez, Kaz Dağları deşilmez…" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar, Kaz Dağları'ndaki protestoya sosyal medya hesabından destek verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şahan Gökbakar Sosyal Medya Çanakkale Haberler

500

Yorumlar (39)

Güz:

Bu Şahan nerde oturuyor acaba. Bazı ünlüler ormanın göbeğinde yapılan Beykoz konaklarında oturuyor. Hem orda oturup hem de orman orman diye ciğirtkanlık yapıyorsa hiç yakistiramadim. Yani villa için ağaç kesilirse mübah mı oluyor.

11
1
yanıtYanıtla
urup:

bir günde yerine git , mekanda destek ver, maddi destek ver, hep kuru gürültü

10
2
yanıtYanıtla
KAZ DAĞLARI:

derdim olsa kendim konuşurum!!! geri bas dombik şahan!!!

4
6
yanıtYanıtla
HAKAN DELİOĞLAN:

Klavye delikanlısı olana kadar oraya gidip delikanlılık yapsana , azcık erirdi

8
2
yanıtYanıtla
aslan:

böyle işlere ilk önce sanatcılar öncülük etmeli, nedeni jandarma veya polis ünlü sanatcılara jop veya biber gazı sıkamaz, toplum büyük tepki gösterir. ama sade vatandaşı döverler sadece akşam haberlerde izleriz

5
2
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Bu arkadas yellemekle para kazaniyor Millet umrundami Türkiyede madenlerde yüzbinlerce insan calisiyor Ozaman hepsine is bulsun türkiye madenlerini cikarmayacakda ne yapacak nerden elektrik üretecek nerden demir bakir altin Hepsini satinmi alsin Diger ülkeler bunu havadami buluyor

3
4
yanıtYanıtla
Gurbetci:

He zaten herseyi kendimiz uretiyoruz demi? Sogan gübre toğum, yollar, kopruler falan filan. Hemserim, Türkiye hic birsey uretmiyor. Hic birsey. Bahsettigin altin madenide Kanadanin, bizim degil. Bize kalan verimsiz siyanürlü toprak.

yanıt1
yanıt0
:

ne kadar da boşsun be. . bomboş

yanıt2
yanıt0
zannetmek:

zannedıyorsunuz alibey tesisi turkıye kurcak :D haftada 1 ton altın cıkarcak ekonomı duzelcek senın cebıne bızım cebımıze gırcek zannedıorsunuz demı . . . . :D bırsey dıcektım ama :D gerenk yok

yanıt1
yanıt5
Futbolsever:

BASTIR ŞAHAN. . Sosyal Medya Olmasa, Kargalar Bunların Gözünü Oyar.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title