Haberler

Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nde Unutulan Valiz Paniğe Yol Açtı

Güncelleme:

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin acil servis girişinde unutulan valiz, bomba şüphesiyle servis boşaltılmasına neden oldu. Valizin sahibine ulaşılmasıyla alarm sona erdi.

GAZİANTEP Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin acil servis girişinde unutulan valiz, paniğe yol açtı. Bomba şüphesi ile servis boşaltılırken, valizin sahibine ulaşılması ile alarm sona erdi.

Olay, öğle saatlerinde Üniversite Bulvarı'ndaki Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde meydana geldi. Acil servis girişinde duran valizi görenler, bomba şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, valizin bulunduğu alanı kapatıp, acil servisi tahliye etti. Diğer yandan güvenlik kamerası görüntülerden valizin sahibe ulaşıldı. Sahibi valizi yanlışlıkla unuttuğunu söylerken, alarm durumu sona erdi. Daha sonra acil servis, hizmete açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Gaziantep Üniversitesi Acil Servis Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title