Haberler

Gaziantep'te Hastanede Bıçaklı Saldırı: Temizlik Görevlisi Yoğun Bakıma Alındı

Güncelleme:

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde temizlik görevlisi M.Y., husumetlisi olduğu iddia edilen Ö.F'nin bıçaklı saldırısına uğradı. M.Y. ameliyat edilerek yoğun bakıma alındı. Şüpheli Ö.F. ise gözaltına alındı.

Gaziantep'te hastanede bıçaklı saldırıya uğrayan temizlik görevlisi ameliyat edilerek yoğun bakıma alındı.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki temizlik görevlisi M.Y. (40), husumetlisi olduğu iddia edilen Ö.F'nin (40) hastanede bıçaklı saldırısına uğradı.

Karnından ve kafasından bıçak darbesi alan M.Y, aynı hastanede ameliyat edilerek yoğun bakıma alındı.

Aynı hastanedeki kadın bir temizlik görevlisinin eşi olduğu öğrenilen şüpheli Ö.F. ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olaya ilişkin Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Şüpheli Ö.F. ve hastane temizlik görevlisi M.Y. arasında kişisel husumet nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda M.Y, şüpheli Ö.F. tarafından sol kol ve karın bölgesinden bıçakla yaralanmıştır. Olayın hemen ardından şüpheli Ö.F. suç aletiyle emniyet güçlerimiz tarafından yakalanmış, yaralanan M.Y. ise ameliyata alınmıştır. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir."

Kaynak: AA / Sağlık

Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Gaziantep Üniversitesi Gaziantep Ameliyat Polis 3.Sayfa Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title