Haberler

Saadet Işıl Aksoy, bikinili fotoğrafıyla takipçilerinden tam not aldı

Güncelleme:

Son yıllarda ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Saadet Aksoy, bikinili fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak hayranlarından tam not aldı.

Güzel oyuncu Saadet Aksoy, köpeğiyle birlikte poz vererek bikinili fotoğrafını hayranlarının beğenisine sundu.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI

Instagram hesabından paylaşım yapan Saadet Işıl Aksoy fotoğrafa "Biz" notunu ekledi. Aksoy'un paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

Saadet Işıl Aksoy, bikinili fotoğrafıyla iç ısıttı

"SU PERİSİ GİBİSİNİZ"

Ünlü oyuncunun takipçileri de fotoğrafa sessiz kalmadı. Bir takipçisi fotoğrafa, "Gözleriniz denizle aynı renk" yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Su perisi gibisiniz maşallah" ifadelerini kullandı.

Saadet Işıl Aksoy, bikinili fotoğrafıyla iç ısıttı

SAADET IŞIL AKSOY KİMDİR?

1983 yılında Emniyet Teşkilatı'na mensup bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Saadet Işıl Aksoy, lise eğitimini Kadıköy'de Acıbadem Lisesi'nden tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamlayarak mezun oldu. İlk profesyonel tiyatro deneyimini 2010 yılında Robert Harling'in yazarlığını yaptığı, Tiyatrokare tarafından sahnelenen "Çelik Manolyalar" adlı tiyatro oyununda yaşayan Saadet Işıl Aksoy ilk beyazperde deneyimi ise Semih Kaplanoğlu'nun yönettiği "Yumurta" filmiyle 2007 yılında yaşadı. Bu filmle, 2007 Şili'nin Valdivia Uluslararası Film Festivali ve 2007 Saraybosna Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ayrıca, 2007 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Behlül Dal Genç Yetenek Özel Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Saadet Işıl Aksoy, bikinili fotoğrafıyla iç ısıttı

2008 yılında ABD yapımı "A Beautiful Life" filminde Denise rolünde oynadı. Ardından Mert Fırat ile başrollerini paylaştığı "Başka Dilde Aşk" adlı filmde oynamıştır. Bu film 46. Altın Portakal Film Festivali'nde Kent Konseyi Seyirci Ödülü'nü aldı. 2009 yılında yönetmenliğini Sergio Castellitto'nun yaptığı ve Bosna Savaşı dönemini anlatan "Twice Born" adlı bir drama türü filmde, Aska karakterini oynayarak Penelope Cruz'la birlikte rol aldı. 2014 yılında Pamir Kıraner ile dünya evine giren Saadet Işıl Aksoy, eşi ile birlikte 2015 yılının son aylarına doğru Türkiye'ye veda edip ABD'ye yerleşmişti.

Saadet Işıl Aksoy, bikinili fotoğrafıyla iç ısıttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Saadet Işıl Aksoy Film Festivali Saadet Aksoy Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (10)

Mustafa:

Böylesi bir hayatın burda bir bedeli olduğu gibi ahirette de bir bedeli olacaktir Nokta

6
11
yanıtYanıtla
asdasd:

:d sen gibiler hep var bu yorumlarda ya, hep din hep din yorumları, herkes istediği gibi yaşar nokta. . . allah sana insanların hayatına karış mı diyor koçum sanane sen git istediğin gibi yaşa dini yaşa, ne kadar fikirsiz ve boş insanlarsınız

yanıt11
yanıt2
okan:

Hep böyle şeylerde sen gibiler var la. sen bakmasan ve diğer zamane müslümanları bakmasa boş boş yorum yazmasa yeminle bu gibi haberler hiç olmayacakta sizin gibi çakma müslümanlar baktıkça böyle haberler daha çok yapılıyor. Son zamanlarda epey bir gösteriş müslümanı var piyasada.

yanıt3
yanıt1
Ey kardeşim:

Bunu kim önemsiyor mesela sen önemsesen bakarak göz zinasına girmezdin

yanıt0
yanıt0
İstanbull:

Benim içim ısımadı.

9
6
yanıtYanıtla
bir acayip adam:

yaş 35 hala nasıl genç ve güzel.

5
1
yanıtYanıtla
:

GÖZLER HARİKA

5
0
yanıtYanıtla
Paranahue Paranahue Parana:

Suriyeli Milliyetçisi olmayı vicdanım gereği reddediyorum.

2
1
yanıtYanıtla
misofirr:

viktoria nerelerdesin :)

2
0
yanıtYanıtla
Kardelen:

Tövbe ilk defa gördük gibi neyi ısıttı söylermısınız .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title