Haberler

Rıdvan Dilmen, Canlı Yayında 2 Dakika Konuşmadı

Güncelleme:

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kulüpler Birliği'nin '2 dakika düşün' çağrısına uydu ve programın açılışında 2 dakika boyunca konuşmadı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen,Trabzonspor- Fenerbahçe maçında yaşananlar sonrası Kulüpler Birliği'nin '2 dakika düşün' duyurduğu çağrıya uydu ve programın açılışında 2 dakika boyunca konuşmadı.

"KULÜPLER BİRLİĞİ'NİN ALDIĞI KARARA SAYGILIYIZ"

Tecrübeli futbol adamı ayrıca Trabzonspor'un yaptığı açıklamayada değinerek önemli yorumlarda bulundu. Rıdvan Dilmen, 2 dakikalık sessizlikten sonra açıklamalarına devam etti ve alınan kararları şu sözlerle değerlendirdi: "Kulüpler Birliği'nin aldığı karara saygı duyuyoruz ve Göksel Gümüşdağ'ın aldığı karar gerçekten önemli. Biz de elimizden geldiğince destek vermeye çalıştık.

"DÜZELTİLMESİ GEREKEN SORUNLAR VAR"

Bugün çok güzel bir karşılaşma izledik ve sadece bu konuları konuşmalıyız. Düzeltilmesi gereken sorunlarımız var.

"TRABZONSPOR HAKLI"

17 kulüp dedik ama Trabzonspor'da kendince haklı ve gerçekten bu sorun ciddi bir şekilde tartışılmalı ve araştırılmalı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (4)

DÜŞÜNÜYORUM...:

SİZ İSTER 2 DAKİKA İSTER 5 DAKİKA İSTER Bİ ÖMÜR DÜŞÜNÜN. . . BİZ ARTIK ŞİKECİLERİ ONLARI KORUYANLARI ONLARA DESTEK VERENLERİ DÖVECEĞİZ. . . DÖVECEĞİZ. . . DÖVECEĞİZ. . . NE YAPALIM ADALETİN HER GÜN HER OLAY HER SİYASET GÜNDEMİNE KARŞI DEĞİŞTİĞİ BU ÜLKEDE BİZDE KENDİ ADALETİMİZİ KENDİ ELİMİZLE KENDİ TEKMEMİZLE KENDİ TOKATIMIZLA SAĞLAYACAĞIZ. . . NE YAPALIM BİZİM OY ORANIMIZ DÜŞÜK BİZE DESTEK VEREN YOK. . . FIRILDAK TA DEĞİLİZ. . . DÜZ İNSANIZ BİZLER. . . ARTIK BÖYLE. . . DAYAK. . . DAYAK. . . DAYAK. . . ANLAYANA. . . . . . .

3
2
yanıtYanıtla
asr:

iki dakikada aklından neler geçti acaba. . çalınmış bir kupayı savunmanın dayanılmaz ağırlığı bindi mi omuzlarına. . . şike, hırsızlık, rüşvet, teşvik kelimeleri geçti mi aklından. . .

0
5
yanıtYanıtla
MHP Lİ SEÇMEN:

TEĞMEN KUBİLAYI ŞEHIT. EDEN ZIHNIYET GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRKE 15 HAZIRAN 1926 IZMIR DE SUIKAST KURAN CHP NİN TA KENDISIDIR KUBİLAYIN GERÇEK KATİLİ STATÜKOCU DARBELERIN ELE. BAŞI. CHP DİR . . . !

0
2
yanıtYanıtla
gs 31:

vatan sag olsun gazılerımıze acıl ssıfalar bjk sampıyon

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title